Det danske magasin i Spanien
VoxPop: Planer for 2021

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Javier García León,  Advokatkontoret

1. Hvad var det vigtigste du lærte i det forgangne år? 

Først og fremmest hvor skrøbelige vi mennesker er. Dernæst at livet er en vidunderlig gave, vi ikke må spilde. Carpe Diem. 

2. Af alt hvad vi ikke kunne gøre sidste år, hvad savnede du mest? 

Det var hårdt ikke at kunne kramme og tilbringe mere tid med min mor. Jeg savnede også gevaldigt min basketball.  

3. Hvilke spændende og anderledes planer har du for 2021? 

Det er unægteligt svært at planlægge lige nu, men så snart vi får mulighed for det, vil jeg rejse og se alle de venner og bekendte, jeg ikke fik set nok sidste år. 

Jess Krelskov, nordicgolfers.com

1. Hvad var det vigtigste du lærte i det forgangne år? 

Vigtigheden i at have en god og lykkelig familie. Det mærkede jeg specielt under det store lockdown i marts og april. Dernæst at man hurtigt skal trimme sine udgifter – både privat og forretningsmæssigt.

2. Af alt hvad vi ikke kunne gøre sidste år, hvad savnede du mest?

At hjælpe vores gæster med deres golfrejser til Spanien. Det var hårdt at se golfbaner og hoteller næsten uden gæster. Jeg savnede i højeste grad også mine egne rejser – privat som forretningsmæssigt.

3. Hvilke spændende og anderledes planer har du for 2021?

At kunne rejse og leve – præcis som før marts 2020. Den vej rundt bliver 2021 spændende og anderledes end 2020, som jeg gerne vil glemme alt om hurtigst muligt. 

Ann Charlotte Rom, Ocean Homes Spain

1. Hvad var det vigtigste du lærte i det forgangne år? 

Der er flere ting. Jeg har lært at sætte mere pris på den personlige frihed, og så har jeg lært – eller indset – at vi faktisk er langt hjemmefra. Det havde jeg det svært med, da der sidste forår pludselig kun var sporadiske fly til Danmark.  

2. Af alt hvad vi ikke kunne gøre sidste år, hvad savnede du mest? 

Jeg har savnet en travl, struktureret hverdag. Og så naturligvis samværet med familie og venner.

3. Hvilke spændende og anderledes planer har du for 2021? 

Jeg har kun én plan og ét ønske: at få mit ”gamle” liv tilbage. Jeg længes efter på ny at kunne byde nye lejere og boligejere velkommen samt frit at kunne mødes med venner og familie.

Line Lyster, Redline Company

1. Hvad var det vigtigste du lærte i det forgangne år?

Jeg har lært at være mere taknemlig for livet og sætte pris på de bitte små ting som at køre bil, spise frokost ude og gå i zoologisk have med min søn. Det er små ting, som pludselig bliver magiske.

2. Af alt hvad vi ikke kunne gøre sidste år, hvad savnede du mest?

Jeg har savnet (og savner stadig) at kunne booke et fly og rejse hvorhen jeg vil, når jeg vil – uden maske på. 

3. Hvilke spændende og anderledes planer har du for 2021?

Alle kriser giver muligheder, hvis man forstår at holde balancen – rent mentalt. Så planen er at balancere bedre end nogensinde. Det kræver øvelse, så jeg ligger ud med at meditere et kvarter hver dag. 

Lonni Snitker, Cajamar

1. Hvad var det vigtigste du lærte i det forgangne år?                                                 Vigtigheden af vores personlige frihed, sammenhold og solidaritet. Jeg ser klart, at kun via samarbejde på tværs af kulturer, religioner og politiske holdninger kan vi komme helskindet gennem krisen. 

2. Af alt hvad vi ikke kunne gøre sidste år, hvad savnede du mest?                          Mest af alt har jeg savnet at se min datter arbejde som stewardesse, for hun brænder for sit job. Jeg håber, hun kommer i luften igen i løbet af foråret / sommeren. 

3. Hvilke spændende og anderledes planer har du for 2021?                                     I Min datter og jeg har tilsammen tabt 27 kilo i det forgangne år, så planen er at holde fast i den nye, sunde livsstil. Derudover håber jeg at kunne komme ud at rejse.

Thomas Harder Johansen, køkkendesign og totalentreprise

1. Hvad var det vigtigste du lærte i det forgangne år?

Vigtigheden i at have familie og gode folk omkring sig. Dernæst at sætte højere pris på de små, nære ting som f.eks. at nyde stilheden og slappe af i sin have. 

2.  Af alt hvad vi ikke kunne gøre sidste år, hvad savnede du mest?

Min personlige frihed. Det var (og er) grænseoverskridende for mig, at være så styret af vores regering. Jeg savner naturligvis også familie og venner, som er spredt ud over verden.

3. Hvilken spændende og anderledes planer har du for 2021?

Jeg er i fuld gang med at tage stort kørekort og trailer på spansk – det bliver en af årets store udfordringer. Jeg tror, 2021 bliver et spændende år, men jeg stiller ikke forventningerne for højt hverken hvad angår rejser eller arbejde. 

Kim Steen-Jensen, kok i Casa Danesa

1. Hvad var det vigtigste du lærte i det forgangne år?

Tålmodighed. Jeg har lært at blive tålmodig, som hidtil var en af mine svage sider.

2.  Af alt hvad vi ikke kunne gøre sidste år, hvad savnede du mest?

At mødes mere med venner og bekendte – uden tvivl. 

Heldigvis har jeg kunnet holde min store hobby – ridning – ved lige. 

3. Hvilken spændende og anderledes planer har du for 2021?

Jeg vil i gang med at tilbyde hesteterapi – som nogle også kalder invalide ridning.

Det er fortsat en ny form for terapi for folk med ryg- og bensmerter og andre skavanker. 

Jeg har haft tanken i nogle år, men nu gør jeg noget ved det.

Lonnie Christiansen, rejseleder

1. Hvad var det vigtigste du lærte i det forgangne år? 

Aldrig at tage noget for givet. 

2. Af alt hvad vi ikke kunne gøre sidste år, hvad savnede du mest?

De 3 K’er: Kys, Knus og Kram.

3. Hvilke spændende og anderledes planer har du for 2021?

Jeg søger nye græsgange, så jeg fortsat kan arbejde med mit ynglingsjob som rejseleder. Min nuværende arbejdsgiver, Vitus Rejser, tror ikke på Costa del Sol i 2021. Det er der heldigvis andre, der gør. . 

Tonny Marchmann, Nordic Muebles

1. Hvad var det vigtigste du lærte i det forgangne år? 

Ikke at tage noget for givet og sætte mere pris på hverdagens små glæder.

2. Af alt hvad vi ikke kunne gøre sidste år, hvad savnede du mest?

At rejse – helt klart. Og naturlig at kunne se mere til familie og venner.

Jeg føler, jeg har overlevet – og ikke levet – i 2020.

3. Hvilke spændende og anderledes planer har du for 2021?

Det vil tiden vise. Jeg har vænnet mig til at tage én dag ad gangen. Det sagt, så brænder jeg for en ny tur til Sydafrika. Det er et fantastisk land.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa