Det danske magasin i Spanien
Stor tiltro til Costa del Sol

Stor tiltro til Costa del Sol

Trods årtiers værste sommer er tiltroen til Costa del Sol som turistdestination ikke dalet det mindste – tværtimod. I årets løb er mængden af nye hoteller, hotellejligheder og turistboliger nemlig blomstret som i de gode tider. Samlet set er sengekapaciteten i Málaga-provinsen i 2020 blevet forhøjet med 12.214 pladser. ”Tiltroen til Costa del Sol og fremtiden efter Covid-19 epidemien er stor. Det viser de nyeste tal tydeligt,” udtaler Nuria Rodríguez fra Junta de Andalucía i et interview til dagbladet SUR. De nye hotel- og lejlighedsprojekter er jævnt fordelt i hele provinsen og strækker sig fra et nyt femstjernet hotel i Estepona til et mindre hotel i landsbyen Villanueva del Rosario (35-40 km nord for Málaga) og en håndfuld nye campingpladser.

I samme interview påpeger hun, at de mange hoteller, der lige nu står tomme, kun er lukket ned midlertidigt. Ingen hoteller i provinsen er endnu erklæret konkurs. Hun formoder, at de hoteller, der ikke overlever, vil blive solgt til nye investorer og atter få en lys fremtid.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.