Det danske magasin i Spanien
Sne og kulde over hele landet

Sne og kulde over hele landet

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Det er fortsat koldt i Spanien – rigtigt koldt. I Madrid og hele det centrale Spanien blev der tirsdag nat målt 10 frostgrader. I byerne Teruel, Huesca og Segovia var temperaturerne helt nede at snuse til de 15 frostgrader. De lave temperaturer gør naturligvis, at de enorme mængder sne, der faldt i weekenden, fortsat skaber store trafikale og logistikmæssige problemer i store dele af landet. Særligt Madrid er hårdt ramt. Både kommunen og amtet anbefaler alle borgere at holde sin indendøre blandt andet for at skåne hospitalsvæsenet.

Amtets hospitaler er nemlig nær et kollaps grundet de mange ulykker i trafikken, som følge af uvejret, samt den store mængde patienter med Covid-19 smitte. 

Det er næsten 50 år siden, der i Madrid og det centrale Spanien er faldet så store mængder sne som nu, samt målt så lave temperaturer.

Langs Costa del Sol er det blot koldt med nattetemperaturer ned til fem grader. Flere steder i baglandet, særligt omkring Cómpeta, Mijas og i Ronda er der faldet sne, som dog forventes at forsvinde hurtigt.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa