PropEye Management udvider øst for Málaga

PropEye Management udvider øst for Málaga

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Fra den 1. december udvider PropEye Mangement øst for Málaga med en ny repræsentant i området – Fernando Miranda. Fernando har stor erfaring indenfor branchen og vil se frem til at levere service af høj kvalitet, hvilket er essensen i ​​propEye Management.

Fernando taler svensk, engelsk og spansk, og han vil være ansvarlig for områderne Nerja, Torrox og Frigiliana.

De som arbejder hos PropEye Management har samlet en erfaring på over tolv år inden for ejendomsvedligeholdelse, mindre byggeprojekter og ejendomsadministration. Deres ekstremt værdifulde erfaring og viden har bidraget til PropEye’s højt respekterede og venlige omdømme på Costa del Sol. Hvis du leder efter nogen til at være det primære kontaktpunkt for din ejendom i dit fravær og til at forberede ejendommen til din ankomst, vil PropEye være et klogt valg.

Hos PropEye Management får du en masse tjenester inkluderet i deres normale nøgletjeneste og ejendomsadministrationsgebyr. Bare ring til Boris eller Fernando, og de vil fortælle dig alt om det. Du er også velkommen til at besøge deres hjemmeside: www.propeye.es for mere information også om, hvordan de kan tjekke din ejendom hver tiende dag og også efter dårligt vejr.

PropEye Management holder opsyn med din ejendom så den er klar til at nyde, når du er her på ferie eller på længere ophold.

PropEye leverer også rengøringsservice og velkomstpakker, og de kan også hjælpe dig med ombygninger, reparationer og renoveringer. De har et stærkt anbefalet professionelt team. Lad PropEye se efter og passe på din ejendom.

Kontakt Boris Nedell på +34 699 25 85 63,
mail: info@propeye.es
eller Fernando Miranda på +46 70525 7997,
mail: fernando.miranda@propeye.es

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa