Det danske magasin i Spanien
Nu kommer de berømte danske luksus rom/trøffel-kugler til Spanien!

Nu kommer de berømte danske luksus rom/trøffel-kugler til Spanien!

Den danske chokoladevirksomhed Selected Gourmet Group København har åbnet datterselskab her på Costa del Sol, under navnet Copenhagen Chocolata SL, hvorfra de vil servicere kunderne på kysten, og senere andre regioner i Spanien.

De introducerer i første omgang 3 produktgrupper, rom/trøffelkugler som er kendt og elsket af næsten alle. Dernæst et bredt sortiment af produkter hvor der ikke er tilsat sukker, som derfor er meget egnet til personer med diabetes og folk som i øvrigt ønsker at holde igen med sukker. Den sidste produktgruppe som er med i opstarten er forskellige produkter som sælges som kagepyntprodukter, i dag sælges de over hele norden, især i Norge.

Rom/trøffelkugler fås i seks smagsvarianter, marcipan og nougat, saltkaramel overtrukket med mørk chokolade, passionsfrugt/karamel overtrukket med hvid chokolade, citron & lakridskaramel med hvid chokolade, lakridskaramel med overtræk af mælkechokolade, solbærkaramel og mælkechokolade overtræk, ja der er nok at vælge imellem.

Det kan fremover nydes som dessert i en bred vifte af nordiske restauranter og forretninger eller købes som take-away i en flot 6 stk. gaveæske, og de kan naturligvis også købes på nettet. Vi arbejder hele tiden på nye smagskombinationer, og vil løbende tilpasses årstiderne for eksempel et par nye smage til påske, sommer osv.

Personer med diabetes eller personer der ønsker at holde igen med sukker vil kunne vælge mellem ni forskellige smage, baseret på chokoladekugler i forskellige smags-mix. Denne produktgruppe vil blive udvidet med ca. 10 nye typer at produkter i det nye år.

Spanien er et land med store traditioner for at pynte kager, og vores innovative produkter til netop dette, er vi sikre på vil blive efterspurgt.

Hvor kommer chokoladen fra:

Næsten alt chokolade, kommer fra Barry Callebaut i Belgien, som er verdens førende producent af chokolade- og kakaoprodukter.

Barry Callebaut anvender udelukkende kakaobønner fra bæredygtige plantager, som hovedsageligt er dyrket i Vestafrika omkring ækvator. Mange anser Barry Callebaut, som én af de bedste producenter og leverandører af chokolade på verdensplan – og derfor er det også et kvalitetsstempel at få chokolade og kakao fra dem.

For mere information kontakt
Klaus Hartmann på: 619 985 114,
eller www.selected-gourmet.com 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.