Det danske magasin i Spanien
Helle Hollis donerer 2.187,30 euros til Club Danés i Mijas

Helle Hollis donerer 2.187,30 euros til Club Danés i Mijas

Helle Hollis, det danske biludlejningsselskab på Costa del Sol, havde den 20. januar den store glæde at overrække en check på 2.187,30 euros til formanden for Club Danés, Claus Beyer Ottedahl.

Helle Hollis støtter gerne lokale foreninger, og derfor blev der i april 2021 indgået en aftale med Club Danés.  

”Vor charity ordning fungerer på den måde, at hver gang et Club Danés-medlem lejer bil hos Helle Hollis og anvender Helle Hollis charity nummeret C0009 på vor hjemmeside, vil man få 15% rabat på billejen og Club Danés får doneret 10% af en gruppe C bils lejeværdi,” udtaler marketingschef Christine Fleischer fra Helle Hollis.

Det glæder os meget at se, at der er blevet taget så godt imod dette initiativ, fortsætter Christine Fleischer. Det gensidige samarbejde har været en win-win situation for os alle. Club Danés kan tilbyde rabat på billeje, og samtidig med støtter man klubben, som får et økonomisk tilskud til dens drift.

Claus Beyer udtaler, ”Jeg er helt overrasket over, det store beløb som det er lykkedes at få doneret til Club Danés, og som er en stor hjælp i klubbens daglige arbejde og fremtid. Desuden er det dejligt, at klubben kan støtte lokale firmaer, som Helle Hollis,” fortsætter han.

Helle Hollis har hovedkontor ved Málaga Lufthavn og er åbent 24 timer alle ugens 7 dage. Desuden har Helle Hollis lokalkontor i Fuengirola ved hotel PYR.   Med en flåde på næsten 900 biler der forventes at øges til 1500 biler i sommerhøjsæsonen, får man som kunde et stort udvalg af nye bilmodeller. ”Hos Helle Hollis kan man desuden få lejekontrakten og lejebetingelser på dansk, og vi gør alt for, at det skal være en tryg og god oplevelse at leje bil,” udtaler Christine.

”Vi ser frem til et forsat godt samarbejde med Helle Hollis,” fortsætter Claus, og slutter af med hvor glade Club Danés er for denne donations støtte, og minder om, at næste gang man har brug for billeje og ønsker at støtte klubben, så benyt charity nummeret C0009 eller gå ind klubbens hjemmeside, www.clubdanes.dk, hvor man bliver linket direkte op til Helle Hollis og rabatten er automatisk indregnet i tilbuddet på billejen og man kan se, hvor mange penge man sparer.

www.hellehollis.com
www.clubdanes.dk

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.