Påske hos Supermercado Casa Nordica

Påske hos Supermercado Casa Nordica

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

I år falder påsken den 10.-17. april, så nu er det tid til at gøre dine indkøb til denne højtid, som også markerer foråret for mange!

Især i højtiderne ønsker vi ofte smage hjemmefra. Så er den bedste idé at besøge det nordiske supermarked, Supermercado Casa Nordica, lige ved feriapladsen i Fuengirola (med masser af parkeringspladser).

Her findes alt hvad der skal til for at fejre påsken omkring et veldækket påskebord – lige fra delikatesser til slik. Der er selvfølgelig også pynt, der hører påsken til, for hvad ville denne højtid være uden farverig pynt på bordet, æg i skålen og påskeæg til de mindste!

Butikkens sortiment meget bredt. I kølediskene finder du blandt andet mejeriprodukter, ost, charcuteri og fisk – som vi kender det “hjemmefra”.

Fryseren indeholder både fisk og skaldyr, brød og bær og meget mere, og blandt dagligvarerne er alt fra slik, snacks og chokolade til syltetøj, saucer, supper, krydderier, kiks, og meget mere.

Supermercado Casa Nordica er blevet kendt for sit brede udvalg af allergivenlige og glutenfri produkter fra mærker, som du sikkert genkender.

Har du brug for en ostehøvl eller kartoffelskræller, tandpasta, shampoo eller andet, kan du også finde det her!

Supermercado Casa Nordica er din nordiske butik på Costa del Sol, med varer fra Danmark, Sverige, Norge og Finland. Supermercado Casa Nordica er desuden også at finde på Facebook.

Supermercado Casa Nordica
Calle Feria San Isidro Labrador, Fuengirola
952 19 91 48
Åbningstider: hverdage kl 10-19, lørdage kl 10-15

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa