Det danske magasin i Spanien
Málaga C.F. har brug for mere kapital

Málaga C.F. har brug for mere kapital

Covid-19 pandemien rammer hårdt alle steder – også i Málaga Club de Fútbol. Således har klubben netop søgt om en kassekredit på 8,6 millioner euro for ikke at få likvide problemer i indeværende år. Klubben lider bl.a. hårdt under at have spillet uden tilskuere i et år nu. Normalt inkasserer Málaga C.F. fire millioner euro i salg af sæsonkort per sæson.

Klubben blev ellers gældfri efter at den siddende administrator, José María Muñoz, kom til for et par år siden. Stort set hele spillerstablen blev opsagt præcis som talrige medarbejdere og andre omkostninger blev nedsat drastisk. Byens fodboldhold har i dag et overskueligt lån i forbundet La Liga på fem millioner euro, men søger nu også om en kassekredit. Administrator håber, at der inden årets udgang kan falde endelig dom i retssagen mellem Al-Thani, hotelkæden Blue Bay og mindretalsaktionærerne, som skal klarlægge ejerforholdene. Først derefter kan Málaga C.F. for alvor tænke fremad – enten via et regulært salg til en ny ejer eller via en markant udvidelse af aktiekapitalen.

(Kilde: Diario SUR)  

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.