Det danske magasin i Spanien
Kære læser (Maj 2021)

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Den 19.maj lancerer vi en helt ny online service.

Bor du i Spanien, har du en feriebolig eller anden relation til Sydspanien, får du snart en enestående ny online-oplevelse fra LA DANESA – designet til dig, der ønsker at være opdateret om livet i Spanien. 

Vores adgang til information og relevante nyheder er blevet så meget nemmere i den digitale verden – og de sidste par år har vist os, hvor meget vi har brug for den adgang. 

Den seneste tid har vi arbejdet hårdt på at bygge en platform, hvor vi ikke er begrænset af det månedlige magasin og planlagte nyhedsbreve. Vores mål er at skabe en online-oplevelse, hvor vi kan udkomme med en masse af det lækre materiale og spændende artikler, som vi ikke kan nå at få med i magasinet samt udgive aktuelle nyheder dagligt og give læsere adgang til erfarne tips og indsigtsfulde artikler fra kyndige erhvervsdrivende på kysten. Derfor har vi skabt Danesa Plus+.

Danesa Plus+ vil være et betalt medlemskab, hvor man for 5 euro om måneden får fri adgang til alle nyheder samt en bred vifte af eksklusive online-artikler om rejser, profiler, tema & debat, kultur, gastronomi, livsstil og helse. Dertil kommer en række aktuelle artikler relateret til ejendomsmarkedet og juridiske forhold – og hver onsdag og fredag vil vi også udsende vores nyhedsmails med highlights over ugens vigtigste begivenheder.

La Danesa vil fortsat udkomme hver måned og alle magasinets artikler og indhold vil fortsat kunne læses gratis på vores hjemmeside. Danesa Plus+ vil blot være en mulighed for dem, der ønsker den fulde oplevelse. Vi glæder os til at have dig med!

Vi ses den 19. maj på www.ladanesa.com

Det er blevet maj og sommeren er på vej.

I hele Europa rulles Covid-19 vaccinerne ud og giver fornyet håb for øget rejseaktivitet og frihed. 

La Danesa har talt med et dusin Costa del Sol-danskere for at høre om deres planer for sommeren.

Læs om deres håb og forventninger på side 14 i magasinet.

En af de største glæder ved foråret er at se bladene på træerne springe ud.

Foråret er den bedste sæson for plantning og det er let at plante et træ. Bare find det rigtige sted i haven og begynd at grave. Det eneste du ikke må glemme er, at træer vokser og har brug for plads for at kunne sprede både grene og rødder.

Hvorfor skal vi plante træer? 

De fleste ved, at træer giver os ilt, men er du klar over, at det er videnskabeligt bevist, at træer gør os lykkeligere og sundere og har en masse andre fordele. Vi giver dig 10 gode grunde til at 

plante et træ.

Et halvkedeligt familiebesøg og et tørt stykke jord skulle vise sig at blive begyndelsen til et farverigt liv på Costa del Sol for månedens skæve vinkel. Vi skal tilbage til slutningen af 70’erne og et meget jomfrueligt Costa del Sol. Bo Rosenkilde så dog lidt anderledes på det. For ham var det det nye Los Angeles. ”Ingen steder som i LA, har man hav, bjerge og skisport indenfor så kort rækkevidde som her. Det er lige mig,” tænkte den unge læge. Det samme tænkte han få måneder senere, da han stod på et jordstykke i Benalmádena og så ud over havet. Der var ingen naboer i miles omkreds. De kom først senere. Historie vil at der også skulle gå tyve år før Bo Rosenkilde fik taget første spadestik. Først skulle han ud i den store verden. Mød Bo i månedens skæve vinkel.

Dette og meget mere kan du læse om i majudgaven af La Danesa.

God læselyst!

MN

Af Martin Norrbom

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa