Det danske magasin i Spanien
Kære læser (Juni 2021)

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Et længe ventet projekt fra La Danesa har set dagens lys.

Således gik DANESAPLUS+ i luften den 19. maj, og sikke en fin modtagelse vi har fået af vores mange, trofaste læsere. Målet var at skabe en unik online oplevelse med aktuelle nyheder og spændende artikler af interesse for dig som bor eller har tilknytning til Spanien. Vi synes selv, vi er lykkedes ret godt. Tag et kig på www.ladanesa.com

Endelig er det lykkedes for de 27 medlemslande i EU at blive enige om noget, – et fælles regelsæt i forbindelse med det nye Corona-certifikat. Det giver håb for at rejselysten vender tilbage og at Spanien når at redde lidt af sommersæsonen. Det nye certifikat bliver gyldigt fra den 1. juli og sikrer EU-borgere rejsefrihed mellem de 27 EU-lande såfremt man enten er vaccineret, har haft Covid-19 smitten eller fremviser en gyldig PCR-test. Certifikatet skal sikre, at samtlige medlemslande følger enslydende rejsebestemmelser. Spanien har hårdt brug for indtægterne fra turismen, og det nye fælles regelsæt giver fornyet optimisme.

Optimismen kan også mærkes her på kysten. Der Covid-19 vaccineres for fuld damp over hele Spanien – også langs Costa del Sol. Bag står store multinationale selskaber, der med hundredvis af medarbejdere og hundredvis af millioner i ryggen på rekordtid har udviklet de nu livsvigtige vacciner. Men hvad er holdningen til at lade sig vaccinere og hvilken type foretrækkes?

La Danesa har spurgt en række herboende danskere om deres erfaringer med, eller forventninger til, vaccineringen.

I denne måned besøger vi et helt specielt sted, der med garanti udfordrer dine sanser.

La Donaira er et miljøvenligt, eksklusivt boutiquehotel beliggende på en enorm ejendom i den bjergrige Serranía de Ronda-region. Da den østrigske ejer købte stedet i 2002, var planerne at etablere et internationalt gods til hestesport. I dag huser stedet 300 får, 200 høns, 61 sjældne køer, 32 geder, et dusin andalusiske æsler, 30 bistader og 82 fuldblodsheste. Da hotellet åbnede i 2015, beskrev Vogue Spain stedet som ‘et af Spaniens mest charmerende hoteller’. De er ikke de eneste, der har rost denne bjergoase, der genforener gæsterne med naturen og minder dem om de sande glæder ved livet. Læs artiklen om La Donaira inde i magasinet.

Han er ikke bare en ejendomsmægler – han er også den hotteste. Sådan hedder det sig på de sociale medier. Han er et af de to ansigter hos Mojo Estates, men bag den glatte facade gemmer sig en spændende mand, der har levet, rejst, arbejdet og fået succes som kun de færreste. Mød Jacob Johansen i denne måneds skæve vinkel.

Dette og meget mere har vi valgt at fornøje dig med i denne måned.

Har du lyst til mere spændende læsestof; nyheder, profiler, tema & debat, kultur, rejser, gastronomi, livsstil, nyt om ejendomsmarkedet, juridiske forhold og meget mere, så meld dig til DANESAPLUS+, – det koster kun det der svarer til en kop kaffe om måneden.

God læselyst!

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa