Det danske magasin i Spanien
Kære Læser (Januar 2022)

Del

Så tager vi fat på et nyt år igen.

Min indledning til denne ”kære læser” ligner til forveksling mit ordvalg fra sidste års januarmagasin og det samme gør den situation, vi alle befinder os i.

Coronapandemien volder stadig store kvaler for mange og forventningen om at slippe af med pandemien er behersket.

Corona er kommet for at blive, og de mange politiske forsøg på at lovgive sig ud af pandemien virker ikke. Der skal en holdningsændring til. Før eller siden bliver vi alle smittet, og det er vel i sidste ende det, der skal til, for at vi kan komme videre. Og det skal vi.

Her på redaktionen er vi, som alle andre, berørt af pandemien. Det er ingen hemmelighed, at vi har oplevet sjovere tider i magasinbranchen, men jeg forsikrer dig om, kære læser, at dit yndlingsmagasin er at finde på kysten, også i 2022.

At udgive et magasin for Spaniensdanskere og fungere som talerør giver mange fantastiske oplevelser, og selvfølgelig også forpligtelser. Den position tager vi meget seriøst, også i året der kommer.

Et nyt år er altid lig med nye mål og drømme. La Danesa har spurgt en række kendte danske ansigter på Costa del Sol om deres forventninger til 2022. Det er der kommet mange forskellige og sjove svar ud af. Læs mere på side xx i magasinet.

Måske har du mødt Lotte på en boligmesse, til indvielsen af et af Costa del Sols store byggeprojekter, eller set hende i et tv-program om boligmarkedet. Lotte Kristiansen er en kendt skikkelse i det skandinaviske mæglermiljø, og hun har prøvet mange spændende ting i livet – trods sin unge alder. Mød hende i månedens skæve vinkel.

Den spanske regering hænger i en tynd tråd – og har, dybest set, gjort det siden valgresultatet forelå sent på aftenen den 10. november 2019. Derfor spøger et nyvalg konstant i kulissen.  Det samme er status for regionalregeringen i Andalusien, som også sidder på et spinkelt mandat. Derfor er der også her seriøs fare et valg i utide. Andalusien er langtfra et enestående eksempel. Spanien er præget af politisk ustabilitet – fra top til tå. Og det er en skam – for alle!

Er demokratiet blevet udemokratisk, spørger Henrik Andersen i artikelserien ”På den anden side”?

I Portugals nordøstlige del ligger geoparken Arouca og den er i den grad et besøg værd, for den rummer en mængde interessante steder, der både har geologisk, naturmæssig, historisk, kulturel og arkæologisk værdi. Man kan roligt afsætte 4 dage til besøget, men vi havde kun to, og her kan man læse, hvad vi så og oplevede.

Med disse ord byder vi velkommen til et nyt år og et nyt, friskt magasin, der har til hensigt at overraske, informere og inspirere dig. I januar såvel som hele 2022!

Har du lyst til meget mere spændende læsning, så meld dig til DanesaPlus+ på www.ladanesa.com

Godt nytår!                  
MN

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.