Det danske magasin i Spanien
Hvordan vil Covid-19 ændre den måde, vi rejser på?

Hvordan vil Covid-19 ændre den måde, vi rejser på?

Betal ekstra for hygiejne

Personer med bakteriel fobi vil være i stand til at betale ekstra for en premium-kabine, hvor rengøringsstandarden er højere med hyppigere rengøring og dekontaminering. Luftfiltrene vil være de samme for alle om bord, da ventilation er den primære kilde til sygdomsforebyggelse.

Flere togrejsende

For at undgå lange køer til kontroller og dyrere flyrejser, foretrækker folk i stedet at benytte toget. At rejse med tog har sine fordele; de er mindre trange, har vinduer, der kan åbnes og er mere miljøvenlige.

Flere og flere sure ansigter, når du er syg

Som den nuværende situation ser ud, er verden overbevist om, at social afstand er vigtig, og at det er uacceptabelt at rejse med forkølelse eller med andre sygdomssymptomer. Der er stor chance for, at du får sure ansigter fra alle sider, hvis du hoster eller nyser i en lufthavn eller i et fly.

Øgede krav til sanitet og hygiejne

Har du ikke været typen, der konstant vasker dine hænder inden coronavirusudbruddet, er der en god chance for, at du vil ændre på det i fremtiden. Den mest effektive måde at forhindre spredning af infektion på, er at vaske hænderne og holde afstand. I bestræbelsen på at tilbyde gæster sikre hotelovernatninger, er nøglen til succes et øget krav til rengøring. For at skabe tillid blandt gæsterne må man garantere et rent og sikkert hotel, med regelmæssig desinfektion af alle overflader og rum.

Rejseforsikring skal ændres

Når det kommer til booking af billetter, kan de fleste af os ignorere at tilføje ekstra bagage, valg af pladser eller biludlejning. Men et tillæg, som vi sjældent springer over, er, hvad der forsikrer vores rejse. I den nærmeste fremtid skal flyselskaber eller forsikringsselskaber ændre deres forsikringspolicer, så de er tilpasset vores nye virkelighed.

Nye rejsevaner

Verden ændrer sig i takt med coronapandemien, og det samme gælder vores måde at rejse på. Krisen har rejst tanker blandt os alle, og vi bliver nødt til at være overbeviste om, at det er sikkert at rejse. Vi vil se ændringer, der gør rejsen mere sikker. Nogle af os vil vælge at blive hjemme, hvilket kan være mindst lige så givende som den lange rejse til den anden side af kontinentet. Valget af indenrigsrejser bidrager til en reduktion i forureningen og understøtter hjemmemarkedet.

Du skal bruge mere end et pas

Nogle lande vil teste dig ved indrejse, især hvis du kommer fra et sted med udbrud. Din adgang nægtes, hvis du ikke har et certifikat som beviser, at du enten er sygdomsfri efter en infektion, eller at du er blevet vaccineret. På kort sigt kan rejser defineres mere efter formål; et klart eksempel kan være forretningsrejser, der valideres som en økonomisk aktivitet, og kun få medarbejdere kan rejse. Nogle lande åbner sandsynligvis deres grænser, når det er sikkert at rejse, men dette kan omfatte midlertidige visa og flere dokumenter, som du skal tage med dig på rejsen.


Kilder:

thepointsguy.com

travelperk.com

wsj.com

reformtravel.se

Af Gabriella Elkhouri

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.