Det danske magasin i Spanien
God stemning hos Muebles Pirámides

God stemning hos Muebles Pirámides

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Der er smil og udsigt til en travl hverdag, når teamet hos Muebles Pirámides møder ind på arbejde. ”Det er en herlig følelse”, siger Per Stridh, der ligesom mange andre, har haft deres forretning lukket under Coronakarantænen. ”Vi er så klar til at byde velkommen til vores kunder, og hjælpe dem med indretningen af deres hjem”.

I disse dage er de i kontakt med mange kunder, der glæder sig til at komme ned til deres boliger her på Costa del Sol. Muebles Pirámides har rigtigt mange projekter som de er i gang med. Kunderne har afleveret deres nøgler til dem til deres eksisterende eller nyindkøbte boliger og Muebles Pirámides har i samarbejde med dem lavet indretningsforslag, og er i gang med at færdiggøre disse. Kunderne venter spændt på at kunne komme herned og overtage deres bolig, klargjort og indflytningsklar.

I dagligdagen oplever Muebles Pirámides stor positivitet. Folks reaktion på situationen og de begrænsninger der stadigt eksisterer, er helt i top. Kunderne er gode til at ringe og aftale tid, og mange har også i de sidste måneder benyttet sig af deres webshop, som har fungeret optimalt gennem hele Coronaforløbet. Og så har der været god aktivitet på Facebook-siden.

Muebles Pirámides leverer og monterer gratis langs kysten, og de er klar til at byde velkommen i Caleta de Vélez. 

 Avda. de Andalucía, 187 · 29751 Caleta de Vélez · (Indgangen til Caleta Port)

Tlf.: 952 55 06 69 · www.mueblespiramides.com

Åbningstider: Mandag til Fredag kl. 10 – 20. Lørdage: kl. 10 – 14 h

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa