Det danske magasin i Spanien
GO-GO Costa gør det lettere at ’rent-to-buy’ biler

GO-GO Costa gør det lettere at ’rent-to-buy’ biler

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Savner du også gode løsninger til længerevarende billeje eller rent-to-buy i Spanien?

Nu sker der heldigvis noget!

Det spritnye danske biludlejningsfirma, GO-GO Costa, vil gøre det nemmere og bedre for skandinavere at leje og købe biler på Costa del Sol med sine koncepter langtidsleje og rent-to-buy.

”Vi ved, at der er mange danskere, som opholder sig på Costa del Sol i længere perioder eller som bor her, der har brug for at have en bil til rådighed. Vi vil give kunderne det, de har behov for, til de bedste priser med den bedste service,” fortæller Kamran Fini.

Det er Kamrans egne erfaringer som biludlejningskunde i Spanien, der har gjort ham opmærksom på det manglende udbud på bilmarkedet og givet ham lysten til at imødekomme denne efterspørgsel.

”Min businesspartner, Phillip, og jeg har selv boet på Costa del Sol i 3 år. Hos de fleste biludlejere hernede kan man ikke leje en bil i mere end 28 dage, hvorefter man skal tilbage til udlejningsfirmaet, forny sin kontrakt og finde en ny bil. Det er bare for besværligt. Tilbuddene er mange gange varierende, og der er ofte gebyrer og forsikringer, som lægges oven i priserne, hvilket kan give anledning til nogle mindre gode oplevelser,” udtaler Kamran.

Men nu skal det være mere enkelt og rentabelt at langtidsleje biler på Costa del Sol.

”Hos GO-GO Costa værdsætter vi god, tryg service og klar kommunikation. Der er intet, der står med småt, intet depositum ved normal leje, ingen begrænsning på lejens varighed eller kilometerantal. Vores angivne priser er med alt inklusiv; forsikringer, gebyrer, selv barnesæder, hvis du har brug for sådan nogle, og så selvfølgelig den gode danske service, som du kender hjemmefra,” afrunder Kamran.

Kontakt GO-GO Costa for mere information om deres priser og tilbud.


Kontakt

www.gogocosta.dk

(+45) 91 71 71 65

Carretera de Mijas, KM 4.5, 29651 Mijas

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa