Det danske magasin i Spanien
Flor Valentin byder på årets julemesse og nordiske juledekorationer

Flor Valentin byder på årets julemesse og nordiske juledekorationer

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Julen står for døren, og atter skal Janne Valentin Lassen være frontløber for, at vi kan få en traditionsrig december på Costa del Sol med duften af nordisk gran og smukke juledekorationer.

Med speciale i bryllupper er Flor Valentin garant for helhedsoplevelser og æstetiske sammensætninger, og det store julemarked, som finder sted lørdag d. 14. december, bliver ingen undtagelse. Det bliver en herlig komsammen, hvor de nordiske juleværdier vil kunne ses, smages, høres og duftes.

”Ca. 400 mennesker kommer til arrangementet. Der vil være musik, juleaktiviteter for børn såvel som voksne og juleboder med alverdens lækkerier og delikatesser. Vi får leveret 200 juletræer til messen, som man selvfølgelig kan købe med hjem. De kommer til at stå på fødder i stedet for at ligge i stakke, så det bliver som at træde ind i en rigtig eventyrskov med halm spredt på jorden. Der vil også være en snekanon, der skyder hvide krystaller op i luften og omkring os, så vi rigtig kan fortabe os i julehyggen,” fortæller Janne entusiastisk.

Årets julemode

Janne og Tonny, Flor Valentins kreative florist, er i fuld gang med at klargøre årets dekorationer efter sæsonens tendenser – de nordiske tendenser.

”I år er julemoden meget rustik. Vi taler om grove, krogede grene, spansk mos og store grankugler, der er sammensat i naturlige og behagelige farver. Der bliver ikke så meget pynt, nips og pangfarve i år,” fortæller Janne og uddyber om en af forskellene mellem den spanske og den danske juletræstradition: ”I Spanien bruger de ofte plastiktræer, som kan genbruges årligt, eller rødgran, der stikker og fæller meget. I Danmark bruger vi typisk nordmannsgran som juletræer, og det er en helt anden sort. De er lidt dyrere end rødgran, men så får du også et smukt symmetrisk juletræ med blanke mørkegrønne nåle, der sidder tæt og frodigt, og som tilmed er bløde.”

Juletræerne kommer helt fra Danmark til Flor Valentin, hvor du også har muligheden købe en smuk julestjerne til dit træ.

Julemessen

Lørdag d. 14. december

Kl. 10:00 – 16:00

Kontakt

Tlf.: +34 951 31 10 86 

Mobil: +34 669 06 12 34

E-mail: janne@florvalentin.es

Adresse: Centro Idea, Ctra. de Mijas Km 3,6. 29650 Mijas

Åbningstider

Mandag: 11:00 – 18:00

Tirsdag-fredag: 11:00 – 18:00

Lørdag: 10:00 – 14:00

Søndag: Lukket

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa