Forventinger til 2022

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

2022 er i fuld gang. Et nyt år er altid lig med nye mål og drømme – men måske også nye bekymringer. La Danesa har spurgt en række kendte danske ansigter på Costa del Sol om deres forventninger til 2022 – samt til om vi her i det nye år endelig kommer Covid-19 pandemien til livs.

Iben snell, Margrethekirken (Mijas)

Tror du, vi kommer helt ud af Covid-19 krisen i det nye år?                                         
Det tør jeg ikke spå om. For et år siden troede jeg, at vaccinerne ville skabe mirakler. Sådan er det jo ikke helt gået, for vi fik ikke sørget for at få alle med i vaccineorgiet på samme tid. Jeg tror bestemt, at det er bedre at være vaccineret end ikke-vaccineret. Men det må ske globalt, ellers kører corona-møllen jo bare videre.

Hvilket er dit største projekt for 2022?                                                                           
Jeg har ikke et ”største projekt” for året, der kommer. Jeg glæder mig til at se, hvad det bringer og hvilke opgaver, der venter. Nogle kender jeg allerede, dem ser jeg frem til at gå i gang med. Derudover er jeg klar til at lade mig overraske. 

Hvad er dit nytårsforsæt?                                                                                                 
At være mere sammen med min familie i Danmark – og også nyde alle de gode ting, der er her i Spanien, mest muligt. Det er lidt af en balancegang.


Alex Nielsen, Málaga Ferieboligudlejning (Mijas)

Tror ud, vi kommer helt ud af Covid-19 krisen i det nye år?                                       
Jeg var overbevist om, at vi var på vej i den rigtige retning. Håber nu, at denne opblomstring blot bliver et bump på vejen. Regeringerne/sundhedsmyndighederne er blevet meget klogere på Covid-19, så jeg håber, vi får os vaccineret igennem og vender tilbage til normalen.

Hvilket er dit største projekt for 2022?                                                                               
At fortsætte vores fremgang i firmaerne – både med ferieudlejning og salg. Og så ser jeg absolut frem til, at vi lever uden frygt for Covid-19.

Hvad er dit nytårsforsæt?                                                                                                 
Vi har vel alle lidt for meget elskovsmuskel, der trænger til at blive reduceret en smule.    Så lidt mere sport og bevægelse sammen med familie og venner er mit nytårsforsæt.


Emma From, firmanavn (Fuengirola)

Tror ud, vi kommer helt ud af Covid-19 krisen i det nye år? 
Nej, det tror jeg ikke – heller ikke økonomisk. De økonomiske konsekvenser er omfattende og det bliver kun værre af den galoperende inflation, for lønningerne følger ikke med. Det vil i 2022 give endnu større økonomiske og sociale skel i Spanien.

Hvilket er dit største projekt for 2022?
Er der noget, man er blevet god til de sidste år, så er ikke at langtidsplanlægge. Så jeg siger ”bring in on” – så skaber det nye år nok sine egne, uforudsigelige, højdepunkter.

Hvad er dit nytårsforsæt?  
At blive bedre til at slappe af og ikke bekymre mig om ting, jeg ikke kan påvirke. Har en 18-årig datter, som lige er flyttet hjemmefra. Så jeg ligger vågen om natten, og bekymrer mig om at det, der kan ske – og alligevel aldrig sker.


John Goth, Costa Granada Home (Almuñecar)

Tror ud, vi kommer helt ud af Covid-19 krisen i det nye år?                                       
Det håber jeg, sandelig vi gør. Vi kan ikke tåle hverken nedlukninger eller hårde restriktioner – hverken her eller i det øvrige Spanien. Efter en hård tid oplever vi endelig vækst og der skabes nye arbejdspladser. Det sagt så forsvinder virussen ikke. Vi må lære at leve med den.

Hvilket er dit største projekt for 2022?                                                                          
Det er arbejdsrelateret. Jeg har virkelig store forhåbninger om nye og gode tider for mit ejendomsmæglerfirma.

Hvad er dit nytårsforsæt?                                                                                               
Det er mere tid til familien og all in for Costa Granada Home. Det er en svær balancegang, men jeg gør mit bedste.


Tom Sørensen, SimZar Estates (Mijas)

Tror ud, vi kommer helt ud af Covid-19 krisen i det nye år?    
Jeg føler mig mere og mere sikker på, at Coronavirussen bliver hos os fremover – præcis som influenzaen. Så det skal vi lære at leve med.

Hvilket er dit største projekt for 2022? 
Jeg skal se mine børn noget mere. De bor alle i Danmark. Og så glæder jeg mig til at besøge nogle gode venner i Italien, som har købt og restaureret et gammelt Palazzo.

Hvad er dit nytårsforsæt?   
Et decideret nytårsforsæt har jeg ikke. Jeg er godt tilfreds med mit liv og mine omgivelser. 


Mona Lyngby, (firma / aktivitet) (Fuengiorla)  

Tror ud, vi kommer helt ud af Covid-19 krisen i det nye år?    
Nej – vi skal lære at leve med den. Vi skal blive bedre til at passe på hinanden og forbedre vores hygiejne. Og tilsvarende må det snart være slut med angst og hysteri – det gælder både blandt politikere og menigmand.

Hvilket er dit største projekt for 2022? 
Flere ting skal laves om i hjemmet. Blandt andet skal jeg have nyt køkken. Jeg gør det nu, fordi jeg har besluttet mig for at blive her mindst ti år mere.

Hvad er dit nytårsforsæt?   
Jeg vil spise sundene. Ellers skal jeg blot leve som jeg gør. Jeg dyrker pænt med sport og spiser masser af vitaminer.


Brian Jøhnk, Café Boulevard (Fuengirola)

Tror ud, vi kommer helt ud af Covid-19 krisen i det nye år?    
Der er ingen tvivl om, at coronavirusen er skadelig – både på kort og lang sigt. Den forsvinder ikke, så vi må bare vi må lære at leve med den. Der er ikke andet at gøre.

Hvilket er dit største projekt for 2022?                                                                              
Jeg er hoppet med i et nyt projekt, der hedder “plast free ocean”. I 2022 skulle vi gerne kunne sætte de første anlæg i gang og omforme en masse plastik fra strande og have til en mere brugbar energiform.

Hvad er dit nytårsforsæt?                                                                                       
Nytårsforsæt? Jeg siger hvert år, at jeg skal leve sundere og tabe mig. Men jeg er lidt for glad for mad, så det kommer nok ikke til at ske – heller ikke i 2022.


Natalina Atlanta Bramsted, Bageriet Veras Veranda (Fuengirola)

Tror ud, vi kommer helt ud af Covid-19 krisen i det nye år? 
Jeg tror ikke på, at krisen er forårsaget at COVID-19 – det er COVID-19 der bliver brugt til at skabe krisen. Og når først andre ser det samme, vil der begynde at rulle hoveder – forhåbentlig i det nye år! 

Hvilket er dit største projekt for 2022?
Vores familie har konstant store projekter i gang, trods mange af dem ofte spoleres på grund af den føromtalte COVID-19. Hvad der skulle kunne lade sig skabe i det nye år, er der nok ingen der ved, men stort bliver det nu nok. Og kage! Kager skal der også bages.

Hvad er dit nytårsforsæt?
Har oplevet, at man er blevet let påvirkelig, irritabel, med kort lunte, og i det hele taget kort for hovedet. Tror det for en gangs skyld er tid til at klappe krikken, og finde ro i sind og sjæl. Det tror jeg, der er flere der ville have godt af.


Nana Norrbom, kosmetolog (Fuengiorla)

Tror ud, vi kommer helt ud af Covid-19 krisen i det nye år? 
Nej – vi skal vænne os til at leve med, at covid er her i lang tid endnu. Vi må bare prøve at leve på bedste vis.

Hvilket er dit største projekt for 2022?
Rent arbejdsmæssigt har jeg planer om nye kurser og tiltag i klinikken. Mine kunder har lyst til at bruge mere tid og penge på sig selv nu. Attituden er, at livet skal leves hver dag.

På hjemmefronten håber jeg at kunne fejre min 50 års fødselsdag med et ordentligt party uden corona som ekstra gæst.

Hvad er dit nytårsforsæt?
Jeg laver aldrig et nytårsfortsæt, men jeg tænker da over forskellige ting, som jeg kan forbedre eller starte op på.

Mit 2022 må meget gerne indeholde glæde og ro, familie og vennetid med sjove oplevelser – og god tid til sundhed og motion.


Maddie Hjort, Sunset Andalucia Real Estate

Tror ud, vi kommer helt ud af Covid-19 krisen i det nye år? 
Jeg tror ikke, der kommer en bæredygtig løsning i det nye år, men jeg synes Spanien klarer sig langt bedre end mange andre lande – måske fordi vi blev så hårdt ramt under første smittebølge.

Hvilket er dit største projekt for 2022?
Min makker Michael og jeg er i gang med et (hemmeligt) projekt, som vi glæder os til at præsentere i februar måned. Jeg bygger min forretning på tillid og ærlighed og ved, boligmarkedet kan være en jungle – så vores nye projekt bliver et hit for mange.

Hvad er dit nytårsforsæt?
Jeg skal helt klart blive bedre til at stoppe op og trække vejret. Jeg drøner ofte af sted med 110 km. i timen, for at gøre det så godt, jeg kan, for andre. Så jeg skal lære at finde en charmerende ”nej tak”-hat frem.


Preben Rueda Martin, AssurandørGruppen (Benalmádena)

Tror ud, vi kommer helt ud af Covid-19 krisen i det nye år? 
Spanien kommer ud af krisen til sommer. Vi begynder heldigvis nu at se smitten som en almindelig sygdom, som ikke må tage magten over vores hverdag. Tilmed passer vi godt på hinanden og lader os vaccinere uden bøvl. Det er de bedste våben mod en verdensomspændende pandemi.

Hvilket er dit største projekt for 2022?
2022 bliver året, hvor jeg skal finde min afløser til AG-gruppen. Jeg skal træne vedkommende op i ro og fred og sikre mine kunders tryghed. 

Hvad er dit nytårsforsæt?
Mit nytårsforsæt bliver uden siddestykke at få gennemført ovennævnte ejerskifte på en god og fornuftig måde.


Anja Mynster Kielskov, Aquapool Spas (Mijas og San Pedro)

Tror ud, vi kommer helt ud af Covid-19 krisen i det nye år? 
Det tror jeg desværre ikke. Der kommer hele tiden nye mutationer og vores vaccinedækning ændres.  Derfor tror jeg, vi må indstille os på at skulle leve med virussen. Men det kan vi også godt.

Hvilket er dit største projekt for 2022?
Jeg er en arbejdshest, og jeg har mange spændende projekter og kampagner planlagt for 2022. Jeg glæder mig også rigtigt meget til sommeren, hvor vi har planlagt en fællesferie for hele familien: bedsteforældre, børn og børnebørn. Det er 4 år siden, vi sidst var af sted. Vi håber at det kan lade sig gøre – jeg er i alt fald optimistisk.

Hvad er dit nytårsforsæt?                                                                                                  
Jeg er ikke stor fan af nytårsfortsætter, men når det er sagt, så skal jeg til at dyrke mere sport – og mere regelmæssigt. 


Helle Barlebo, Chili Gourmet (Mijas)

Tror ud, vi kommer helt ud af Covid-19 krisen i det nye år? 
Jeg ser som altid meget positivt på enhver problematik… det gør problemløsningen og livet meget lettere.

Med det sagt, så håber og tror jeg på, at folk i det nye år begynder at se mere fremad, genopbygger energien, vender tilbage til det livsbekræftende sociale samvær og finder glæden og alt det positive ved livet frem igen.

Hvilket er dit største projekt for 2022?
Privat bliver mit største øjeblik den dag jeg vender tilbage i sadlen. Jeg mistede min elskede hest for ét år siden grundet alderdom. Jeg savner hesteverdenen, men i det nye år er jeg klar til en ny hest og nye eventyr.

På jobbet glæder jeg mig til hvert eneste bryllup, fest og event, som har været udsat grundet Corona.

Hvad er dit nytårsforsæt?
Har egentligt aldrig haft nogle specifikke nytårsforsætter. Ser dog altid frem til et nyt og spændene år, hvor der venter sig en verden af nye muligheder og oplevelser. Er fortsat positiv og sikker på, at 2022 bliver et godt år.


Bo Rosenkilde, læge (Fuengirola)

Tror ud, vi kommer helt ud af Covid-19 krisen i det nye år? 
Nej – og det gør vi ikke foreløbig, da politikerne har fået det forkerte ben ned i startklodserne. De tror, de kan bestemme dig ud af problemerne, men de trækker det blot i langdrag. Der vil dukke nye varianter op, præcis som vi kender det fra influenza og forkølelse. Og de kan komme både fra Indien, Afrika… og Amager, da mutationer opstår tilfældigt og ikke afhængig af nationalstater, politiske strømme eller hvad menneskeheden nu har kreeret – uden biologisk forståelse.

Hvilket er dit største projekt for 2022?
Håber vi kan komme til Sydafrika her i foråret. Corona-galskaben har indtil nu sat en stopper for en dykkerferie i det Røde Hav, ditto til Sri Lanka, vores skiferie og en rejse til Australien / New Zealand.  Men nu er vi gennemstukket af hele 3 vacciner, så mon man ikke i Sydafrika nu har fået nok og forbarmer os til et besøg ude på en tør savanne.

 Hvad er dit nytårsforsæt?
Jeg har aldrig haft nytårsfortsætter – sådan fungerer mit liv ikke. 

Men hvis vi overlever nytåret, har jeg og min kæreste tænk os at tabe os lidt. Det er jo overvægtige, lungesyge og immun-pressede mennesker (herunder diabetikere), der er pressede, hvis de får SYGDOMMEN.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa