Det danske magasin i Spanien
Formanden for Club Danés takker af

Formanden for Club Danés takker af

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Det bliver med en klump i halsen, når Bent Flindt til marts trækker sig som formand for Club Danés i Fuengirola/Mijas. ”Jeg har mistet gnisten – men det skulle jo komme en dag efter 14 år i bestyrelsen og senere som formand,” fortæller den nu 84-årige afgående formand.

Han bebuder, han har nydt hver en dag på posten. ”Jeg har haft en meget lykkelig tid her. Jeg vil altid huske vores udflugter, arrangementer og det gode sammenhold. Vi har skabt meget for små penge,” kommer det fra Bent Flindt, som nu glæder sig til at tage hul på et nyt kapitel i sit liv. ”Jeg har alt fra børn til oldebørn i Danmark, og skal jeg have tid til dem, skal det være nu. Det samme gælder min haveforening i Hvidovre. Jeg har altid været foreningstosset,” bliver de næstsidste ord fra den snart forhenværende formand. Ny mand står klar i kulissen. ”Det bliver en yngre udgave, som jeg tror kan samle yngre folk til klubben. Og så er han ikke bange for at smøre ærmerne op. Det er vejen frem for os,” slutter Bent Flindt.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa