Det danske magasin i Spanien
Find den bedste i dig selv – mød Peter Julius

Han er forholdsvis ny i faget – men allerede kendt. Peter Julius har i dag medvind som terapeut på Solkysten. For halvandet år siden hev et tilfældigt vindsus ham ind i stuerne til flere millioner spaniere. Peter var med i TV-programmet ”First Dates”. Han fandt ikke kærligheden. Til gengæld har han fundet sig selv og byen han vil slå rødder i.

Lysten har altid været der. Lysten til at rejse og søge det uvisse. For Peter Julius er det uvisse blevet til det visse. Som terapeut trækker han ind i underbevidstheden hos sine klienter, for at få bugt med deres skavanker. ”Jeg har selv døjet lidt med angst og stress. En overgang troede jeg også, jeg havde kærestesorger, men problemet var et helt andet; – mit selvværd,” fortæller Peter ærligt. ACH terapi (Advanced Conversational Hypnotherapy) fik ham styrket. Det er præcis den styrke og den terapi, han nu giver videre til andre.

Dyb terapi

For nogle er det nyt. For andre er det helt naturligt. ”Min terapi er bygget op omkring dybe samtale, som ofte bliver lange, følelsesladede og interessante,” fortæller den danske terapeut. Den første bliver dog kun på en halv time. Peter får nemlig altid en snak med folk for at se om der er harmoni, vilje og basis for at hjælpe. Kan der sættes tre flueben, tager Peter Julius værktøjskassen frem for at trænge helt ind i din underbevidsthed. ”Hver en sten skal vendes. Jeg søger og graver for at finde frem til de ømme punkter. Det er dem, der skal arbejdes med. For det er dem, der giver dig dine lidelser.” Lidelserne er oftest stress, lavt selvværd og misbrug af alkohol, piller og narkotika. ”Det er stærkt individuelt og følelsesladet, men ofte hjælper det at række en hånd ud,” forsikrer Peter, som tager imod de udrakte hænder i sin private hjem, ude hos klienten eller online.

To internationale uddannelser har givet ham online klienter fra hele Europa, men han får flere og flere klienter i terapi fra Solkysten – og elsker det. ”Jeg nyder mit job og dedikerer mig mere og mere. Det hele går ud på, at finde den bedste i dig selv – uanset om du døjer med store eller bittesmå lidelser,” fortæller Peter Julius og sender en lille stikpille til brokhovederne. Pillen er en arbejdsbog, som udkommer til oktober på Amazon. Bogen skal hjælpe folk til at få det bedre med sig selv og blive mere positive. ”Med nogle enkle øvelser og notater kan du blive bedre til at håndtere vanskelige situationer, få rettet op på det negative og få et positivt sind,” fortæller Peter. Selv er han mere positiv end længe.

London, Barcelona, Torremolinos

Det var han også, da han som helt ung boede ni år i London. Derimod forsvandt det positive sind lidt, da han flyttede tilbage til København. ”Jeg havde ellers et spændende job i musikbranchen men må tilstå, jeg ikke synes, Danmark er det mest spændende sted at bo. Vinteren er lang, trist og folk stresser rundt,” fortæller Peter Julius, som særligt blev træt af danske supermarkeder. ”Man handler jo ind på tid. Alt skal gå lynhurtigt og uden nogen form for social kontakt. Her udveksler man altid et par ord med kassedamen. Det er meget mere mig.” Det var Barcelona også. Et par halvtriste år i Dannevang blev udskiftet med elleve år i den farverige catalanske hovedstad. Dengang var det danskernes foretrukne callcenter by. Her begyndte Peter også, inden turen gik videre til Citybank og match.com. Det var en god og spændende tid, lige indtil Covid-19 brød ud. ”Under pandemien skulle vi alle arbejde hjemmefra. Det var helt fair, men jeg var ved at få kuller af at sidde hjemme. Derfor tog jeg pc’en med på rejse,” fortæller Peter Julius.

Rejsen endte i Torremolinos. Her faldt han hurtigt til.

”Her er by, strand og nærvær,” slutter Peter med et smil. Smilet er lunt. Han trives i sine nye omgivelser og har det fint med at være Pedro blandt spanske venner. Det er også fint, at han stadig får tilkendegivelser på gader og stræder for sin medvirken i programmet ”First Dates”. Men det er endnu bedre, når han får tilkendegivelser for sit arbejde som terapeut.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.