Det danske magasin i Spanien
Covid-19: Stabil udvikling på Costa del Sol

Covid-19: Stabil udvikling på Costa del Sol

Med 237 nye smittede (tirsdag) viser Málaga på ny, at smitten i provinsen er stabil. I nu flere uger har det daglige smittetal ligget konstant på mellem 150 og 300 blandt provinsens 1,6 millioner indbyggere. Også på provinsens hospitaler er situationen stabil og under kontrol med 227 indlæggelser – heraf de 35 på intensiv afdeling. I Granada, Sevilla, Jaén og Córdoba går det derimod knap så godt. Derfor ventes det, at Junta de Andalucía i løbet af onsdagen vil annoncere nye restriktioner, som både kan omfatte mobilitet, åbningstider og størrelsen på forsamlinger. I dag er det tilladt privat at samles seks personer plus beboerne i hustanden. Dette gælder også i Málaga.

Mens vi venter på Junta de Andalucías udmelding opfordrer Marbella kommune sine borgere til at nye udelivet en anelse tidligere end normalt. Den vej rundt kan man nyde sin middag ude inden restaurationerne lukker kl. 23.00 og dermed støtte en hårdt trængt branche. Af præcis samme årsag kæmper Málagas borgmester for at byerne først skal lukke ned for al aktivitet en halv time senere. På kommunekontoret i Fuengirola har man netop annonceret, at alle aktiviteter i forbindelse med julen reduceres drastigt for den vej rundt at spare 600.000 euro til senere brug.   

(Kilder: Dagbladene Diario Sur og MálagaHoy)

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.