Det danske magasin i Spanien
Cortidea skaber hygge i dit hjem og åbner snart ny butik i Marbella

Cortidea skaber hygge i dit hjem og åbner snart ny butik i Marbella

Henrik Stæhr har i mange år haft et ønske om at åbne en butik nr. 2 i Marbella, og nu er nedtællingen begyndt. I begyndelsen af november åbner Cortidea Marbella på The Golden Mile.

Cortidea har flere og flere kunder i Marbella, og markedet er i fremgang, så Henrik Stæhr vil gerne tættere på de kunder, der befinder sig i Marbella-området.

Personlig service, godt håndværk og mange års erfaring gør, at kunderne gang på gang vælger Cortidea som deres leverandør af gardiner, rullegardiner og persienner. ”Det er et spørgsmål om tillid,” siger en af deres trofaste kunder og fortsætter: ”Vi stoler 100 % på dem. De var med os fra start til slut, og også efter at vores gardiner var blevet hængt op.”

Gardiner er en verden fuld af muligheder og overraskelser. Mulighederne for at skabe den rette stemning i dit hjem er uendelige med hjælp fra Henrik Stæhr, der har en skandinavisk indgangsvinkel til gardiner. Med sine mange års erfaring har han evnen til at rådgive dig til din fulde tilfredshed. Cortidea tilbyder også gratis konsultation i komforten af dit eget hjem med farveprøver, stofprøver, persienner og kataloger fra forskellige producenter. Mange personer foretrækker at have stof-, tapet- og farveprøver ved hånden i deres eget hjem, hvor de kan se lysindfald og nemt forestille sig, hvordan for eksempel gardiner i et nyt design vil passe med resten af møblementet.

Mange bliver også overraskede over alle de nye ting, der nu findes af elektriske og fjernbetjente gardiner. For eksempel kan man nu også få genopladelige motorer, så disse kan sættes op steder, hvor der ikke er el-udtag – Cortidea har det hele i varesortimentet mener specialister inden for kvalitetsgardiner, tæpper, ombetrækning, tapet, bløde møbler og solafskærmninger. 

Missionen er at levere stilfulde, attraktive kvalitetsprodukter, og de er kendt for et stort udvalg af moderne og trendy mærker inden for gardiner og indretning. Deres formål er at tilbyde kunderne produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser og med en ualmindelig god service.

I Marbella-butikken vil Cortidea præsentere deres kendte mærker såsom Luxaflex, Designer Guild og Jab. De vil også introducere lækre produkter fra Javier Barrio, Creation Baumann, Chivasso m.fl. Hos Cortidea både i Marbella og Mijas vil du finde disse mærker, og der er et bredt udvalg af materialer, farver og priser, så du altid kan finde en farve og et design, der passer til dine præferencer. 

Du finder Cortidea på Ctra. de Mijas, Edif Cortijo del Agua og snart også i Marbella på The Golden Mile, Urb. Marbella Real loc. 3, Avenida Bulevar Príncipe Alfonso de Hohenlohe. Åbningstiderne er mandag-fredag 10.00 til 18.00. Telefon: +34 952 46 12 21. www.cortidea.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.