Det danske magasin i Spanien
PC Doctors/Electronbox tilbyder nye services

PC Doctors/Electronbox tilbyder nye services

Giv dine gamle videooptagelser nyt liv

PC Doctors/Electronbox har været på kysten i mere end 20 år og udvider hele tiden deres IT-services. Det nyeste produkt er ”Minder”. Hvis du har gamle VHS- eller videokasettebånd, er det så ikke svært at skille sig af med minderne, du har opbevaret på bånd, selvom du ingen afspiller har at se dem på? Nu har PC Doctors en løsning – de kan nemlig omdanne dine gamle bånd til computerfiler, som kan lægges på USB, SD, drive.. Ja, ethvert medie faktisk. ”Jeg opdagede en 17 år gammel kassette med min datter som baby – fantastisk at se den video igen!” fortæller Anna Maltby, partner i PC Doctors.
For mange vil det måske en unik og uventet julegave med et gensyn med gamle minder.

Vidste du at Microsoft ophører med support til Windows 7?

Sikkerhedsrisikoen indtræder ikke øjeblikkeligt men øges med tiden. PC Doctors har adskillige løsninger klar og har også et kort træningskursus for dem, som vil lære at bruge Windows 10. David Maltby, ejer af PC Doctors fortæller: ”Windows 7 har været rigtig godt men nu er kundernes prioritet at gå til næste trin. Vi foreslår kunder en snak med os, før de køber noget som helst. Man skal tænke på, at prisen for Windows 10 er 122 euro og at man hos os kan købe en istandsat computer for 175 euro med Windows 10 inkluderet, et års garanti og selvfølgelig vores eftersalgs-service.” Dette er blot én løsning, PC Doctors tilbyder adskillige andre.
Selvom computere til hjemmet altid har været vores hovedforretning, har vi adskillige services til virksomheder, fra hjemmesider til cloud-services og outsourcet IT-support. For nylig afsluttede vi en kompleks systemintegration på rekordtid – ring til os eller kom ned forbi kontoret for en snak om mulighederne for virksomhedssupport.
 
Ring til os på 952 591 071 eller e-mail info@electronbox.net
 
www.electronbox.net – Avenida Jesús Santo Rein 11, “Vega 1” local 1.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.