Det danske magasin i Spanien
Club de Golf Dinamarca på El Chaparral

Club de Golf Dinamarca på El Chaparral

Lørdag den 16. april var der igen match i Club de Golf Dinamarca. Denne gang på El Chaparral hvor påskelørdag blev nydt i fantastisk vejr med Gunnstart kl. 9.30 og med PP Capital som sponsor.Temperaturen var steget til sommergrader og humøret var helt i top ved de mange glade golfere. Alle kørte Buggy og blev ført ud til starthullerne af klubbens Marshalls. Banen stod fantastiks flot, med fairways og greens helt i top.  Nogle spillere kæmpede lidt med den kuperede bane, mens andre spillede helt fantastisk. Bla. Klaus Juhl der med et hcp. på 8.9 lavede 45 point el. bruto 72 slag. Stort tillykke!!   Efter lidt over 4,5 time, mødtes alle på terrassen, hvor der var dækket flot op til middagen. Da matchledelsen havde gjort resultatet op, var alle klar til en dejlig 3-retters menu. Efter hovedretten foretog Bjarne og Claus, sammen med Palle fra PP Capital præmieoverrækkelsen. Et hav af præmier blev uddelt og bestyrelsen takkede for det fantastiske samarbejde!

Vinderne:

A-rækken: 1. Klaus Juhl 45 point , 2. Lars Ole Bell 35 point, 3. Kenneth Bæk 35 point.

B-rækken: 1. Lars Hansen 43 point, 2. Bent Langerup 38 point, 3. Mie Juhl 37 point.

C-rækken: 1. Marianne Miller 32 point, Liss Eibye  32 point, 3. Finn Wissenberg 30 point, 4. Jan Skovgaard 30 point.

D-rækken: 1. Claes Andersen 37 point, 2. Dorte Kristoffersen 36 point, 3. K.B. Kristiansen 34 point.

Gæsterækken blev vundet af Bo Knudsen med 26 point.

Bjarne takkede PP Capital, og kunne fortælle, at de havde sagt ja til, at være sponsorer til klubbens næste match på Guadalhorce den 13. maj. 2022.   

Samtidig takkede formanden, alle de fremmødte medlemmer og gæster for en dejlig dag. Bestyrelsen

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.