Det danske magasin i Spanien

alt

Det er nemt at lave, råvarerne er friske og lokalt dyrkede, og så passer det til årstiden. Det er sommer i Spanien, som godt nok er et moderne land, men hvor de gamle madtraditioner holdes lige så meget i hævd som i Danmark, hvor høns i asparges med nye kartofler efterfulgt af en skål fuld af nyplukkede jordbær med fløde er et must på en lun sommeraften.

Spansk sommer-kartoffelsalat
(Server den som en tapa eller som et helt måltid med godt brød til.Mængden af ingredienser beslutter hver enkelt husmor eller –far. Altså bør du udvikle din helt egen version af denne klassiske, spanske sommerret.)

Ingredienser:
Grillet rød peberfrugt
Kogte kartofler
Kogt blomkål
Forårsløg
Agurk
Tomat
Kogt æg
Tun (i dåse)
Oliven
Salt
Eddike
Olie

Grill peberfrugterne i ovnen, til skindet er sortplettet. Lad dem køle af, pil dem og skær dem i mundrette stykker. Grillningen gør, at peberfrugterne får en lækker, blød konsistens og en mild, sødlig smag. Kog kartofler, blomkål og æg, og skær dem i mindre stykker. Bland hele herligheden med tomat, agurk og forårsløg i små stykker og tun. Pisk olie og eddike sammen, smag til med salt og dryp salaten med dressingen.

Buen provecho!

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.