Det danske magasin i Spanien
Unik Care – Professionel pleje & omsorg

Unik Care – Professionel pleje & omsorg

Unik Care er det pålidelige valg for dig, som søger midlertidig eller fast hjælp i følge dine aktuelle behov. Med Unik Care får du hjælp til alt fra grundlæggende sygeplejeopgaver, sårpleje, sårrensning og hudpleje, måling af blodtryk, insulinmåling og injektioner, subkutan og intramuskulære injektioner, kateterpleje, stomipleje, sondeernæring (både nasal og PEG), medicindosering, drypning af øjne, kost- og ernæringsvejledning, på og –afklædning (herunder støttestrømper) til fremskaffelse og rådgivning omkring hjælpemidler.
Unik Care drives af Christina Christensen, autoriseret social- og sundhedsassistent, som har arbejdet inden for forskellige plejeområder siden 1998 både i Danmark og i Spanien. Hun har blandt andet arbejdet på sygehusafdelinger som akut- og organkirurgisk afdeling samt på plejehjem med patienter med demens og psykisk sygdom. Al sin erfaring og professionalisme anvender hun nu til de meget varierende opgaver, som hun får hos kunder på Costa del Sol.
Christina Christensen har altid haft som mission at møde kunderne på deres stadie i deres sygdomsforløb samt at de så hurtigt som muligt skal blive rehabiliterede og selvkørende. Dette gør hun med stor indlevelse og respekt for den enkelte kunde.
”Jeg brænder for mig fag og synes, at det er berigende, når jeg kan hjælpe dig i din hverdag og tilbyde reel hjælp. Uanset dit behov for hjælp og pleje skal det give dig mulighed for kontrol over dit eget liv og dine handlinger. Jeg gør den aktuelle plejeopgave færdig og ’følger den til dørs’.”
 
Unik Care / www.unikcare4u.es
+34 673 537 489 / kontakt@unikcare4u.es
 
Af Christina Christensen

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.