Det danske magasin i Spanien

 

Crocodile Park

I de naturtro bassiner i Crocodile Park ses krokodiller fra forskellige dele af verden. Her vandrer du som besøgende mellem øer over broer oven over de mange krokodiller. På bestemte klokkeslag er der fodring, hvor dyrepasseren også fortæller mere om disse dyr. I krokodilleparken findes flere end 300 krokodiller, den største vejer over 600 kg! Hvis du vil, kan du også få lov at holde en krokodilleunge – denne har, for sikkerhedens skyld, gabet godt tapet sammen.
Kystens krokodillepark ligger lige i udkanten af Torremolinos.
 

Søløver og delfiner

Alle elsker defliner og i Selwo Marina i Benalmádena elsker delfinerne deres publikum. Unge og gamle er fulde af beundring, når delfinerne pludselig bryder vandoverfladen og hopper flere meter op i luften. Men her er der ikke bare delfiner, her findes også søløver, som man kan bade med (booking og betaling foretages via hjemmesiden) og så findes her også slanger, pingviner, papegøjer og livsfarlige piratfisk m.m.
 

Sommerfugle

En anden attraktion på Costa del Sol er sommerfugleparken Mariposario i Benalmádena. Her findes flere end 1.500 eksotiske sommerfugle i alle farver, store og små, som flyver frit mellem vandfald og blomster i dette lille tropiske paradis. Men sommerfuglehuset er ikke bare hjem for sommerfuglene, her bor også en wallaby, leguaner, skildpadder og fugle.
 

Sea Life

For dem, som er interesserede i livet under overfladen, anbefales et besøg i akvariet Sea Life i havnen i Benalmádena Costa. Her ses alt fra små søheste, vandmænd, søstjerner, klovnefisk, skildpadder og hajer m.m. På øverste etage lever også en odderfamilie og heroppe kan man også spille minigolf.
 

Ulve

Nord for Málaga i retning af Antequera ligger Lobo Park, Costa del Sols egen ulvepark. Dette er en non-profit virksomhed med det formål at forske og studere ulve, og så arbejder de med hundetræning. Her kan du lære mere om disse mytiske dyr, gå guidede ture og deltage i nataktiviteter med ulvehyl.

 

Selwo Aventura

I Estepona er jungleparken Selwo Aventura hjemsted for mere end 2.000 dyr. Se alt fra elefanter, bjørne, tigre, giraffer og kameler til den truede iberiske los. Her kan du gå ud på safari og også prøve at være en eventyrer med bue og pil for en dag.

 

Bioparc

En mindre zoo findes midt i Fuengirola. Her i denne tropiske park bevæger dyrene sig i et mere naturligt miljø sammenlignet med mange andre zoologiske haver. Udover dyrene er der også på forskellige forestillinger, og i juli og august holder Bioparc åben til midnat med særlige natbegivenheder.

 

Hils på æsler

El Refugio del Burrito er en non-profit organisation, der arbejder for at forbedre betingelserne for æsler og muldyr i Spanien og ligger i Fuente de Piedra. Et besøg her er et perfekt sted til både at opleve Málagas indlandsområde, mens du møder æslerne og lærer mere om dem, samt om hvordan centret fungerer, samtidig med at du ved hjælp af dit besøg hjælper æslerne.

 

Andre attraktioner

Fiskeudflugter/hval- og delfinsafari (Puerto Banús, Marbella): www.lunapesca.com 
Delfinsafari (Benalmádena): www.costasolcruceros.com 
Andalusiske heste og rideforestillingar (Mijas Costa): www.elcartujano.com 
 
 
 
 
Af Sara Laine, sara@norrbom.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.