Det danske magasin i Spanien
María Sánchez Piña – mød den spanske advokat, der specialiserer sig i skandinavisk service

María Sánchez Piña – mød den spanske advokat, der specialiserer sig i skandinavisk service

Først arbejdede hun på et tysk kontor, dernæst et spansk kontor, som især henvendte sig til englændere, og de seneste otte år har hun haft sit eget advokatkontor. Ja faktisk har hun i dag fire af slagsen. Cayet Abogados findes nemlig i dag i Marbella, Fuengirola, Málaga og Torre del Mar og henvender sig specifikt til udlændinge.
Beslutningen om at starte sit eget advokatkontor opstod, da María Sánchez Piña for næsten ni år siden fik sin datter ’Cayetana’. ”Det var svært at balancere livet som nybagt mor med et fuldtidsjob i et advokatfirma. Ligeledes var det svært at træffe beslutningen om at starte for mig selv med et barn på seks måneder, men jeg havde en klar vision om, hvordan jeg ønskede, et advokatkontor skulle være, og jeg fik så meget støtte af min omgangskreds, så det lykkedes – ganske godt endda,” smiler María, som er meget opmærksom på, at hendes børn også får lært, hvad det vil sige at arbejde hårdt og målrettet. ”Min søn er kun to, men min datter Cayetana fortæller jeg, at mit firma er opkaldt efter hende, så hun kunne vokse op og være stolt samt have et forbillede for, hvad man kan drive det til, hvis man studerer og er flittig,” fortæller María, som på grund af sine udlandsstudier selv taler fire sprog.
Sprog er der i det hele taget nok af på kontorerne, hvor der i alt tales der syv af slagsen. ”Det er vigtigt, at klienterne føler sig mødt på deres eget sprog, og selvom advokaten måske ikke lige taler deres specifikke sprog, er alle min medarbejdere som minimum tosprogede. Desuden vil der altid være en advokatfuldmægtig, som taler klientens sprog,” fortæller María, som godt ved, at sprogbarriererne og ikke mindst kulturforskellene kan være store for nytilflyttere.
”Det er en personlig stolthed for mig at kunne svare på alle de spørgsmål, som udlændinge helt naturligt har. Det er noget, vi bruger meget tid på at tale om internt på kontorerne også. Skandinaver er vant til, at tingene fungerer på en måde i deres hjemland, så selvfølgelig stiller de spørgsmålstegn ved, at det fungerer anderledes i Spanien. Det er helt naturligt og noget, alle min medarbejdere tager sig god tid til at svare på,” fortæller María Sánchez Piña, som har boet og studeret i både Holland, England og Tyskland og derfor er udmærket klar over, hvad det vil sige at være ny i et land.
”Jeg elsker at arbejde sammen med skandinaver. De er meget organiserede og de sætter stor pris på din professionalitet,” fortæller María, som understreger, at der ikke findes noget ’mañana mañana’ på hendes kontorer. ”Skandinaver forventer at få udført tingene i den rækkefølge og til den tid, man lover dem det. Generelt vil jeg sige, at skandinaver er sådan, at først hører de på dig, derefter tester de dig af, og hvis du leverer et professionelt stykke arbejde, har du deres totale loyalitet.”
Sikkert af samme årsag kommer stor del af Marías klienter fra henvisninger fra andre klienter.
Cayet Abogados har særlig ekspertise indenfor køb og salg af ejendom, arv, skat samt alle de nødvendige sager, man har brug for som nytilflyttet (NIE, residencia, sygesikring m.m.)
 
For mere info se www.cayet.es/dk/
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.