Det danske magasin i Spanien
Marbellas borgmester yder førstehjælp · Politimand dømt for trafikdrab · VOX styrkes af gamle Franco-generaler · Film-hold følger Kandis til kysten

Marbellas borgmester yder førstehjælp · Politimand dømt for trafikdrab · VOX styrkes af gamle Franco-generaler · Film-hold følger Kandis til kysten

Marbellas borgmester yder førstehjælp

Àngeles Muñoz var først på pletten ved en mindre trafikulykke i Marbellas hovedgade, Avenida Ricardo Soriano, mandag formiddag. Borgmesteren var tilfældigvis i nærheden, da en motorcykel kolliderede med et andet køretøj. Hun så hurtigt ulykken og kom den tilskadekomne til undsætning. Ángeles Muñoz er uddannet læge og kunne derfor hurtigt agere og yde førstehjælp, indtil ambulancen kom frem. Ángeles Muñoz genopstiller som borgmesterkandidat for Partido Popular til kommunalvalget i maj.

 
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 

Politimand dømt for trafikdrab

Der er endelig blevet sat punktum for et af sommerens mest omtalte trafikulykker i 2017. En anklaget Guardia Civil betjent er blevet dømt til fire års fængsel samt at betale en erstatning på lidt over en million euro til ofrene. Stærkt medtaget af alkohol og kokain drønede den dømte politimand med 149 km/timen ud af motorvejen A-7. Omkring Torremolinos rammer han et andet køretøj, som rammer en taxa, hvis chauffør mister kontrollen over sit køretøj og forårsager et kæmpe trafikuheld med tre omkomne til følge. Hastighedsbegrænsningen på A-7 motorvejen er generelt 120 km/timen, men kun 100 km/timen på den strækning hvor ulykken hændte. Det er uvist, om den dømte Guardia Civil betjent vil anke dommen.
 
 
 
{loadposition google}
 
 
 

VOX styrkes af gamle Franco-generaler

Det nye parti i spansk politi trættes ikke af at samle kontroversielle overskrifter. Senest har fire forhenværende generaler fra Francos styre meldt sig under fanerne. VOX er i fuld gang med at organisere sig som et landsdækkende parti med repræsentation i alle større valgkredse. Partiet fik sit gennembrud ved regionalvalget i Andalusien i december og står nu til at samle mellem fem og seks procent af stemmerne til parlamentsvalget den 28. april. Partiet arbejder på højtryk på at blive repræsenteret i samtlige kommuner til kommunalvalget 26. maj.
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 
 
kandis banner

Film-hold følger Kandis til kysten

Det er ikke kun en bog, der nu udgives om Danmarks største popband gennem tiderne, Kandis.
Også en film om det er under produktion.
Det fortæller Kandis-sangeren Johnny Hansen før bandets 30 års jubilæumskoncert torsdag i El Palacio de La Paz i Fuengirola.
Der er givet filmstøtte til projektet, der også omfatter Kandis-besøget på Costa del Sol. En film om dansk musik, når den er bedst, og hele den imponerende fankultur omkring Kandis. Bandets fanklub tæller ca. 3000 medlemmer, hvoraf 150 er med i hallen i Fuengirola.
Fortsat billetsalg ved de faste salgssteder samt lige til kl. 18.00 ved indgangen på El Palacio de La Paz torsdag den 21.
Efter Fuengirola hjem til Danmark fredag morgen for i weekenden at stille op til ”Dansktopprisen” i Jyske Bank Boxen i Herning. Her er Kandis nomineret i tre kategorier.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.