Det danske magasin i Spanien
Designa holder kæmpe åbningsfest den 15. februar!

Designa holder kæmpe åbningsfest den 15. februar!

NEW Designa LD februar 2019 img
Nu er tiden endeligt kommet, hvor Designa kan byde velkommen til deres første butik på Costa del Sol. Designa tilbyder køkkener, bad og garderobe i moderne og lækker skandinavisk stil.

Køkkenbutikken er etableret som en shop in shop i Loft & Roomers’ butik på Mijas-vejen, og både Designa og Loft & Roomers oplever det som en kæmpe fordel at kombinere køkkener og garderober med møbler og brugskunst.
Åbningsfesten finder sted d. 15. februar, men selve Designa-butikken åbner allerede den 1. februar, hvor deres store udvalg vises frem. Der er noget for enhver smag og for ethvert behov. Så går du med køkkentanker eller overvejer du nyt bad eller garderobe, så er det bare at kigge ind til Designa. Åbningstilbuddene er også i særklasse. Du får nemlig 25 % rabat på bestillinger, som foretages inden 15. marts – levering og montering kan sagtens aftales at finde sted på et senere tidspunkt.
Men kig forbi, når Designa inviterer til deres store åbningsfest fra kl. 15.00 – 19.00 d. 15. februar. Der er live musik fra Auralyn Waves, smagfulde og interessante vine la La Cuenta Vinos og de altid lækre tapas fra Chili Gourmet.
Hos Designa får du totalløsninger inden for køkken, bad og garderobe i lækkert, skandinavisk design. Det vil sige, at du får installation, opsætning osv. med, så du ikke skal stå for noget som helst selv. ”Vi har eget lager her på Costa del Sol, hvilket gør, at leveringstiden er ekstremt kort. Er du typen, der foretrækker selv at opsætte og samle dit køkken, kan vi også sagtens tilbyde denne mulighed. Så afhenter du blot din bestilling på lageret til en pris, der godt kan slå IKEA-priser.”
Velkommen hos Designa Køkkener.
 
Åbningstider man – fre 10 – 19, lør 10 – 14
+34 603 840 651 ● +45 5355 0439 ● jt@designa-spain.com ● www.designa.dk
 
Af Designa

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.