Det danske magasin i Spanien
Hun er 21 år gammel, går på gymnasiet og er en helt igennem normal ung kvinde. Hvis det altså ikke lige var fordi, at Marie Laursen lider af medfødt knogleskørhed.
Marie lever et helt almindeligt liv som alle andre unge med den forskel, at hendes knogler er skrøbelige som glas. De mindste fald og uheld kan gøre, at hun brækker en knogle. Noget som er sket mellem 500 og 1000 gange.
”Det er altid spændende, om kørestolen kommer helt med,” griner Marie i telefon fra Århus, til spørgsmålet om hvordan det er at rejse, når man er handicappet. Hun kommer nemlig til Costa del Sol og holder foredrag d. 14. februar i Margrethekirken. Men sig har hun en veninde og en hjælper.
Marie lever med sit handicap og på trods af det. På sin blog www.marielaursen.dk kalder hun sig ’Rullemarie’ på grund af kørestolen og fortæller om livet med svær knogleskørhed. Her berettes humoristisk og friskt om op- og nedture, milepæle og helt almindelige dagligdags ting. Som hun selv siger på bloggen: ”Jeg har et godt liv… Men det ville aldrig skade at blive lidt mindre handicappet.”
Når Marie indtager Margrethekirken er det med positivitet og livsglæde: ”Mit oplæg kommer til at handle om, hvordan det er at leve med at handicap selvfølgelig og om, hvordan man fokuserer på det bedste i livet og sørger for at få en masse glæde i sit liv.”
Du kan opleve Marie på slap line i ’Rullemaries Roadshow’ i Margrethekirken d. 14. februar kl. 18. entre inkl. lidt at spise og et glas vin koster 20 €
Billetter kan købes hos John Frank, Centro Idea tlf.: 696 286 722 og hos Kaj Jensen tlf.: 951 403 893, +45 2127 3511 samt i kirken.
Af Louise Mercedes Frank, louise-mercedes@norrbom.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.