Det danske magasin i Spanien
Udsalg over alt · Brexit · Fitnesscentre på strandene i Marbella

Udsalg over alt · Brexit · Fitnesscentre på strandene i Marbella

Udsalg over alt

Mandag og tirsdag blev årets store udsalg skudt i gang. Vanen tro var køerne af købelystne spaniere foran landets store varehuse lange, da dørene til årets januarudsalg blev åbnet klokken ti. Udsalget står ikke kun på i januar – men helt frem til udgangen af februar. I Spanien har man nemlig tradition for at afvikle en anden og tredje udsalgsrunde, hvor priserne falder yderligere. Denne tradition føres også ud i onlinesalget, hvor det forventes, at mellem 30 og 40 procent af udsalgets omsætning vil blive skabt.
De handelsdrivende har brug for et godt udsalg i år, for flere lokale handelsstandsforeninger i Málaga-provinsen beretter nemlig om et fald i deres medlemmers julesalg på op til fire procent.

 
 
{loadposition google_nativeLD}
 
 

Brexit

Fremtiden for de mange tusinder britiske residenter i Spanien samt for de mange erhverv, der er afhængige af det britiske klientel, afgøres nu på tirsdag. Den 15. januar skal den Brexit-aftale, som premierminister Theresa May og de øvrige EU-lande har forhandlet på plads, nemlig til endelig afstemning i det britiske parlament. Afstemningen var oprindeligt sat til 12. december men blev udskudt, da det var indlysende, at May ikke kunne samle flertal for at få aftalen gennemført. Det er yderst tvivlsomt, om Theresa May siden da har haft held med at overtale skeptikerne. Bliver aftalen ikke godkendt, er det uvist, hvad der vil ske. Den 31. marts er skæringsdatoen for briternes exit af EU.
 
 
{loadposition google_native}
 
 
fitness marbella

Fitnesscentre på strandene i Marbella

Marbella har længe ønsket at gøre brug af byens strande hele året rundt. Derfor vil kommunen nu montere en række mindre fitnesscentre på flere af deres strande. De nye fitnesscentre er en container, som kun fylder otte kvadratmeter. Men når den “pakkes ud” og indholdet monteres, fås et fitnesscenter på i alt 120 kvadratmeter. Det er byrådet, der står bag det nye initiativ, og det er planen, at det er kommunen, der skal investere og drive de nye fitnesscentre. Først skal projektet dog godkendes af Junta de Andalucía i Sevilla, da alle strande er offentligt areal, som kræver en særtilladelse for økonomisk aktivitet på lige fod med en Chiringuito (strandbar).
 
 
{loadposition google}
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.