Det danske magasin i Spanien
Hæder til Frigiliana · Costa del Sol vil erobre England · Halv pris på begravelser i Álora

Hæder til Frigiliana · Costa del Sol vil erobre England · Halv pris på begravelser i Álora

Hæder til Frigiliana

Landsbyen Frigiliana er netop blevet kåret som en af Spaniens ti smukkeste landsbyer. Det er det landsdækkende dagblad Expansión, som i deres årlige rejsetillæg giver Frigiliana en sikker plads i Top 10 over landets smukkeste og mest eftertragtede landsbyer. Dagbladet bemærker byens arabiske touch, flotte arkitektur og gode vedligeholdelse. Frigilianas flotte udsigt over Middelhavet har også givet gode point. Frigiliana ligger kun cirka fem kilometer nord for Nerja og har tidligere modtaget andre flotte udnævnelser – dog oftest af andalusiske medier og organisationer.
 
 
 
{loadposition google_nativeLD}
 
 
 
 

Costa del Sol vil erobre England

Costa del Sols turistråd sætter alle sejl ind på at få den bedst tænkelige opmærksomhed på weekendens messe World Travel Market (WTM) i London. Det er ikke bare Englands men Europas største rejsemesse, som hvert år samler rejselystne og fagfolk fra hele Storbritannien. For første gang nogensinde har Costa del Sol sikret sig egen stand – og tilmed på 195 kvadratmeter. Standen sætter fokus på Costa del Sols tilbud indenfor golf, kultur, gastronomi, natur og klima og får et stort net-working område for forretningsfolk. “Det britiske marked er med 28 procent uden sidestykke vores største marked, men faktum er, at vi i år får et dyk på fire til fem procent i dette marked. Derfor sætter vi nu alle kræfter ind på at konsolidere os og genvinde det tabte,” fortæller Elías Bendodo, som er formand for Costa del Sols turistråd.
 
 
 
{loadposition google}
 
 
 

Halv pris på begravelser i Álora

Byen Álora, som ligger en halv times kørsel nord-vest for Málaga, har 13.000 indbyggere. Sidste år afgik 138 personer i byen ved døden, men på det lokale krematorie kører brændeovnene for fuld damp. Man kan kalde det usmageligt eller godt forretningssans, men faktum er, at byens lokale krematorie brænder lig til halv pris. Derfor tager flere af Málaga-provinsens begravelsesforretninger turen til Álora, hvis de pårørende ønsker liget af deres familiemedlem skal brændes. Det er en ydelse, der normalt koster cirka 600 euro, men i Álora koster det kun 360 euro. I byerne Fuengirola og Marbella ligger prisen på omkring 750 euro. Derfor blev der på krematoriet i Álora sidste år brændt 510 lig, og det forventes, tallet bliver endnu højere i år.
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.