Det danske magasin i Spanien
Kom til julemarked hos Birdie vinos den 24. november – og velkommen til præsentationen af Guzzinis produkter

Kom til julemarked hos Birdie vinos den 24. november - og velkommen til præsentationen af Guzzinis produkter

Guzzinis produkter er helt igennem giftfri og genbrugt plastik, som kan vaskes i opvaskemaskinen. De findes i boliger, restauranter og hoteller i 85 lande rundt om i verden og nu også hos Birdie Vinos. Kom forbi foretningen hvor du kan se mange udvalgte modeller af Guzzinis produkter. For eksempel til deres jule-arrangement lørdag den 24. november fra 10.00 til 14.00. Thomas fra Casa Danesa laver hot dogs og pandekager på parkeringspladsen og Birdie Vinos byder på et glas gratis gløgg eller vin til alle, som kommer forbi. Børn er naturligvis velkomne.
 
Benyt chancen for at få købt dine første julegaver, dejlig vin eller flot dekoration, så du er klar til julemåneden. Benyt dig af deres specielle tilbud på dagen.
 
Guzzini blev grundlagt i 1912 og er et italiensk familieejet selskab. Produkterne blev skabt under mottoet ”design to be used”, som stadigvæk idag afspejler Guzzini’s efterstræbelse på hele tiden at kombinere form og funktion. Det skal være flot at se på, men det skal også tåle at blive anvendt.
 
Enrico Guzzini skabte elegante produkter og begyndte i 1938 at arbejde med plexiglas. I dag arbejder man på at gøre plastmaterialet lige så attraktivt som glas og træ. I kollektionen finder du fantastisk flotte skåle, fade, champagnekølere, servietholdere, salatbestik og meget mere i attraktivt og tidløst design.
 
Birdie Vinos, Urb. El Lagarejo, Ctra. de Mijas
Tel.: 952 46 20 74. www.birdievinos.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.