Det danske magasin i Spanien
Oplev den nye efterår-vinter kollektion fra Roche Bobois

Oplev den nye efterår-vinter kollektion fra Roche Bobois

At skabe en kollektion er at undre sig, at forny sig, lade fantasien vandre, kende tendenserne.
At skabe en kollektion er at give sig ud på et eventyr – et eventyr som designere, håndarbejdere og alle som skaber noget, kender rigtig godt.
 
Det drejer sig om at forestille sig nye former, nye linjer, udvælge hvert materiale, hver en tone og holde øje med hver en detalje for at skabe kreativitet og savoir-faire.
Roche Bobois har med deres efterår-vinter kollektion 2018 ønsket at skabe en kollektion, der er ren og fair. Du kan opleve hele kollektionen ved at besøge Roche Bobois’ showroom eller gå på opdagelse i kollektionen på roche-bobois.com. 
Blandt andet kan du se den helt nye kollektion Globetrotter af Marcel Wanders, som er en hollandsk designer og art director i Powerhouse studiet i Amsterdam. Dette studie designer arkitektoniske-, interior- og industrielle projekter. Wanders blev internationalt kendt for sin Knotted Chair.

 
Hans kollektion for Roche Bobois, Globetrotter, er en hyldest til den opdagelsesrejsende, vi alle drømmer om at være: ”En rejse er en oplevelse, som ændrer en og jeg vil gerne have, at hver ting vækker denne følelse af at tage en skat med hjem fra et fjernt land.”
 
Kig ind til Roche Bobois og se de nye kollektioner, hent inspiration og hjælp til din boligindretning. Cecile Peyrard og hendes team af professionelle indretningseksperter er klar til at hjælpe dig.
Ctra. Cádiz-Málaga, Km. 185, 29603 Marbella, tlf.: 952 77 78 58

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.