Det danske magasin i Spanien
Friederich Damore Bruun hjælper dig af med kroniske sygdomme

Friederich Damore Bruun hjælper dig af med kroniske sygdomme

Han er uddannet naturlæge i Tyskland, og så er han ekspert i kroniske sygdomme, såsom allergier, kredsløbsproblematikker og kroniske smerte. ”Jeg har beskæftiget mig med det her i 23 år, og de fleste klienter kommer til mig via mund-til-mund anbefalinger,” fortæller Friederich Damore Bruun, der hjælper klienter med at få det bedre og blive raskere.
 
Friederich’s koncept tilbyder laboratorietests, hvor man kan få målt, hvilke næringssubstanser i kroppen man mangler. Når Friederich har resultatet, det tager typisk to – tre uger, udformer han en behandlingsplan specielt sammensat til dig. I behandlingsplanen vil du bl.a. finde kosttilskud, som er opbyggende for din krop. Og lige netop kosttilskud, er noget, Friederich er meget passioneret omkring. ”Jeg har selv lavet fem forskellige kosttilskud – det er jo et felt, jeg er specialiseret inden for,” fortæller han og fortsætter: ”Når du får taget prøver hos lægen, tager de blot en blodprøve og tjekker ud fra en kort liste af ting. Med Currames laboratorietest tager vi urin-, bloodspot- og spytprøver, som i sidste ende giver et dybere indblik i, hvad du kan mangle af forskellige stoffer i kroppen, som kan være grunden til, at man har den eller de skavanker, man har.”
 
Alle Currames tests er ligetil og kan tages hjemme.
 
Du kan aftale en konsultation med Friederich hjemme hos dig selv eller i Centro Sanum i Centro Idea. Faktisk arbejder Friederich i hele Europa, da han tilser mange sportsfolk. ”For sportsfolk især kan det være fatalt at misse en konkurrence. Derfor søger mange af de sportsfolk, der døjer med sportskader, smerter eller allergier hjælp i en grundig laboratorietest,” slutter Friederich og opfordrer til, at alle kan kontakte ham for information om test og behandling ganske gratis.
 
Få mere info på www.currame.com – friederich@currame.com – + 45 27 20 77 23

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.