Det danske magasin i Spanien
Kæmpe kokainfangst i Málaga · Ryanair-strejke i Málaga afblæst · Græskarøl til Halloween

Kæmpe kokainfangst i Málaga · Ryanair-strejke i Málaga afblæst · Græskarøl til Halloween

Kæmpe kokainfangst i Málaga

Historiens næststørste konfiskering af kokain i Europa skete tirsdag morgen i industrikvarteret Santa Teresa – et af Málagas mindre industrikvarterer. En længerevarende koordinering mellem Guardia Civil og Policía Nacionals specialenheder for narkotikasmugling og økonomisk kriminalitet gav resultat, da 50 betjente tirsdag morgen kl. 7 rykkede ind i de gamle industrihaller. Gemt i frugt og grønt fandt politiet 6.000 kg. kokain, som på markedet ville kunne handles for cirka 360 millioner euro.

 
 
 
 
{loadposition google_nativeLD}
 
 

 

Ryanair-strejke i Málaga afblæst

Det irske flyselskab og de spanske piloter har indgået en ny overenskomst, som afblæser de varslede strejker i spanske lufthavne – herunder Málaga. Den nye aftale går på, at de spanske piloter fortsat har irske arbejdskontrakter men som underlægges den spanske arbejdsmarkedslov. Det betyder blandt andet, at piloterne fra det nye år kan få fem ugers barselsorlov. I en pressemeddelelse understreger Ryanair, at det er frivilligt, om piloterne vil have deres kontrakter underlagt den spanske lovgivning, da de hermed mister fordelene ved at være underlagt den irske arbejdsmarkedslov som, i følge Ryanair, giver endnu flere fordele for piloterne.
 
 
 
 
{loadposition google}
 
 
 
 

Græskarøl til Halloween

Det galiciske bryggeri Estrella Galicia er ikke bange for at sætte nye øl på markedet. Således lancerer bryggeriet nu en ny øl med et pift af græskar og vanilje, som skulle give øllen en særlig sød smag. Blandt andet derfor anbefales øllen at nydes til tærter. Tidligere på året lancerede bryggeriet en øl med et touch af peberfrugten Padrón og det lille skaldyr Percebes, som begge er klassiske produkter fra Galicien.
Øllen Estrella Galicia er i særklasse den bedst sælgende øl i Galicien. De sidste årtiers ekspansion i resten af landet har i dag givet øllen en sikker plads i Top 10 over de bedst sælgende øl i Spanien.

cerveza calabaza
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 

La Danesa november

 

 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.