Det danske magasin i Spanien
M-Hansen Construction – din tømrer på Costa del Sol

M-Hansen Construction – din tømrer på Costa del Sol

Det er en glad Mikkel Hansen, der er startet op som håndværker med speciale i tømreropgaver på Costa del Sol. Der er nemlig travlt på kysten, hvor folk skal have lavet alt fra garderobeskabe til totalrenoveringer af lejligheder og huse. ”Jeg startede op her i april, og der er allerede rigtig meget at lave,” fortæller Mikkel Hansen, der har været selvstændig i Danmark i mange år som tømrer og glas- og alumontør. ”Jeg varetager faktisk de fleste opgaver – også hvis det har med vand og el at gøre, for jeg har et godt netværk af kontakter, der kan håndtere disse opgaver.” Netværket kom heldigvis hurtigt, for Mikkel fik med det samme nogle gode kontakter blandt ordentlige konstruktionsfolk her på kysten.
Det er altså den pålidelige danske kvalitet, der kendetegner Mikkel Hansens konstruktionsfirma. ”Som håndværker er det ufatteligt vigtigt, at man overholder deadlines. Selvfølgelig vil man altid gerne have opgaven løst hurtigst muligt, og også her på kysten er det enormt vigtigt at levere til tiden, da kunderne ofte får gæster, bruger boligen til udlejning eller selv kommer på ferie i boligen,” fortæller Mikkel, der også varetager opgaver, mens kunderne er i Danmark.
 
Kontakt Mikkel Hansen på tlf. (+34) 603 305 510
e-mail info@mhansen-construction.com

 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.