Det danske magasin i Spanien
Vores hus, vores tilflugt, vores borg… Kort sagt – vores hjem

Vores hus, vores tilflugt, vores borg... Kort sagt – vores hjem

Det er ikke alle, som ved, at det ikke er obligatorisk at tegne en hjemforsikring, hvis huset ikke er belånt. I Spanien er dette den eneste situation, som kræver, at man har en hjemforsikring. Men med det sagt, og selvom det ikke er obligatorisk, anbefales det alligevel, at man har en hjemforsikring og det er også vigtigt, at være forberedt på alle eventuelle ulykker og hændelser.
 
Det første, du bør vide, er, at du ikke behøver tegne hjemforsikring hos den, som du tager boliglånet hos. I stedet kan du frit sammenligne priser på markedet og tegne det produkt, som passer og dækker dine behov bedst.
 
Frem til for nogle år siden kunne banker kræve, at man, hvis man tog boliglån hos dem, skulle tegne tilpassede produkter såsom hjemforsikring hos banken. Nu findes der dog en lov, som forbyder banker at fastkæde boliglån til køb af forsikringer. Men for at møde bankens krav på hjemforsikring kan dit forsikringsfirma inkludere en klausul i dine forsikringsvilkår, der registrerer banken, som du har boliglån hos, som kautionist.
 
Derefter er det vigtigste spørgsmål: Hvilken er den bedste forsikring for dit hjem?
Her kan Liberty Seguros hjælpe dig samt give dig redskaber for at kunne træffe den bedste beslutning.
 
Der findes mange meget interessante og brugbare dele, som ikke alle forsikringsselskaber tilbyder i sine forsikringer. Liberty Seguros tilbyder blandt andet dækning på følgende:
• Op til 1.000 euro i kompensation for ekstra vandforbrugsomkostninger.
• En uovertruffen DIY-service.
• Skader på dine havemøbler.
• Dine værdigenstande bliver forsikret baseret på ”nyværdi”.
• Assistance i hjemmet, 24 timer i døgnet, 365 dage om året med en enkel opringning til 900 243 657 på engelsk eller tysk.
• Returbillet til dit hjem i Spanien, hvis du er udenlands i dit hjemland og en uforudset hændelse skulle indtræffe.
 
Liberty Seguros har et bredt netværk med over 300 mæglere og agenter, som arbejder for at give objektiv, venlig og professionel rådgivning. Vi ved alle, at hjem er forskellige og at noget så vigtigt som dit hjem fortjener et personligt møde med en professionel forsikringsrådgiver.
 
For mere information, se www.libertyexpatriates.es eller ring: 91 342 25 49

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.