Det danske magasin i Spanien
Strøm med lav pris og fantastisk kundeservice

Strøm med lav pris og fantastisk kundeservice

Så enkelt er det hos Escandinava de Electricidad, der gør strøm lige så simpelt som hjemme i Danmark, så du selv kan træffe det gode valg.
 
Escandinava de Electricidad er et lille elselskab, hvor det er nemt at være kunde. Du får nemlig kundeservice på alle de nordiske sprog i tillæg til spansk, catalansk og engelsk. Du kan således få dine fakturaer på et skandinavisk sprog eller engelsk, så du ikke er det mindste i tvivl om, hvad du betaler for. Og så er dine fakturaer baseret på den reelle måleraflæsning – altså ikke noget med at betale for at estimat af forbruget. Betal for den strøm, du bruger – så enkelt er det.
 
Hos Escandinava de Electricidad tror de så meget på, at du kan kende et godt produkt, når du afprøver det, at der ingen bindingsperiode er. Kundeforholdet er dermed baseret på frivillighed og tillid. Endvidere leverer de kun 100% grøn strøm med priser, der ligger mellem 5-15% lavere end hos de store selskaber.
 
Som noget helt nyt samarbejder Escandinava de Electricidad også med flyselskabet Norwegian, så du optjener cashpoint med dit strømforbrug.
 
Nemt at skifte selskab og vælge tarif

Der er flere forskellige tariffer. For eksempel passer tariffen DAG til dem, som bruger strøm jævnt hele døgnet, hvor tariffen NAT er for dem, som har 30-40% af forbruget mellem kl. 23:00 til 13:00.
 
Det tager typisk mellem 5 og 10 dage at skifte elselskab, og du mister ikke strømmen hverken under eller efter processen.
 
Kontakt Escandinava de Electricidad for information om, hvilken tarif der vil passe til dit forbrug.
900 373 681 – www.escandinavaelectricidad.es

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.