Det danske magasin i Spanien
Vikingos Golf på weekendtur med damerne

Vikingos Golf på weekendtur med damerne

Vikingos golfs weekend tur 12. -15. maj med damer gik til Costa Ballena Golf & Spa nær Rota i Cadiz provinsen med BoConcept som sponsor. Weekenden blev tilbragt i fantastik vejr på hotel Barceló Costa Ballena Golf & Spa, hvor vikingerne var indlogeret. Hotellet var af meget høj standard og alle havde værelser med altan og udsigt til golfbanen og Atlanterhavet.
Golfbanen, Costa Ballena Ocean Golf Club, blev anlagt I 1995 med Spanish Masters champion Jose Maria Olazabal, som designer. Banen består af 27 huller og fremstod med flotte grønne fairways og i yderst velplejet stand og vikingerne havde fornøjelsen af at spille alle 3 sløjfer i løbet af matcherne søndag og mandag. Matchledelsen fik meget ros for valg af både hotel og bane, flere foreslog en gentagelse af dette arrangement næste år.
 
Søndagens resultater:


Vinder af holdspillet blev Hold 8 bestående af: Eva Hemicke, Gitte Leth, John Sørensen og Jens Schrøder.
Hold 7 bestående af: Helen Laursen, Henriette Dideriksen, Stig Wiberg og Lars Damgaard blev nr. 2 i holdspillet.
I søndagens individuelle stableford konkurrence for damer blev Helen Laursen nr. 1 med 35 point og Anita Due tog andenpladsen med 34 point.
Stableford for herrerne blev vundet af; Nr. 1: Flemming Stoltze 38 point. Nr. 2: Jens Schrøder 35 point. 
Og Nr. 3 blev Peter Hemicke ligeledes med 35 point.
Der var to nærmest flaget præmier for både damer og herrer, men Hul 2 (i 1 slag) var tilsyneladende for svært, så ingen kom nærmest flaget og de 2 præmier blev uddelt som klappepræmier. Nærmest flaget på Hul 14 (i 2 slag) blev for damerne vundet af Britt Spring og hos herrerne af Lars Damgaard.
Om aftenen hyggede alle deltagerne sig med en dejlig buffet i hotellet restaurant og der blev også overskud til et besøg i baren inden vikingerne gik i seng, for at være udhvilede til mandagens match, der 
for herrernes vedkommende tæller med i kampen om Årets Viking.
 
Mandagens resultater:
Vinder af holdspillet for damer blev Hold 2 bestående af: Britt Spring, Bente Jensen, Henriette Dideriksen og Anita Due. Vinder af holdkonkurrencen for herrer blev vundet af: Bjarne Dideriksen, Poul Christensen, Kenneth Bæk og Jørn Jacobsen. Holdpræmierne var sponseret af Simzar Estates v/ Tom Sørensen.
I mandagens individuelle stableford konkurrence for damer blev Anita Due nr. 1 med 37 point og Britt Spring tog andenpladsen med 31 point.
Stableford matchen for herrerne fik følgende resultat; Nr. 1: Jesper Wiberg 38 point. Nr. 2: Stig Wiberg 37 point og Nr. 3 blev Kenneth Bæk med 36 point.
Nærmest flaget for damer blev vundet af: Hul 14 (i 2 slag), Britt Spring, Hul 22 (i 2 slag) af Susanne Brandt og Hul 25 af Britt Spring.
Hos herrerne gik nærmest flaget præmierne til: Hul 14 (i 2 slag), Jesper Wiberg, Hul 22 (i 2 slag), Poul Christensen og Hul 25, Flemming Stoltze.

Til sidst blev der trukket lod om 6 klappe præmier fra vores Hole-In-One sponsor La Cuenta Vinos.
 
Præmieoverrækkelsen foregik i flot solskin på hotellets store terrasse mens vikingerne med damer nød en velkomst drink, for efterfølgende at sætte sig til bords i et separat lokale ovenpå til en 5 retters menu incl. vine.
 
Efterfølgende blev der serveret kaffe og drink i hotellets bar og alle vikingerne fik sig en god snak og nød det sociale samvær som altid er i højsædet, både når vikingerne spiller golf og er på tur sammen.
 
Vi siger mange tak til vor sponsor BoConcept, som igen har gjort det muligt at arrangere weekend turen til meget rimelige priser. Vi håber du støtter BoConcept!
Nu holder vikingerne sommerferie indtil d. 24. september hvor efterårssæsonen skydes i gang på Cabopino Golf med Spain-Holiday og eRight Online Services som sponsorer.
Vi ønsker alle vore medlemmer en god sommer.
Med venlig golfhilsen
John, Erik & Søren

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.