Det danske magasin i Spanien
Din Brillemand – også når solen skinner

Din Brillemand - også når solen skinner

Når du kigger ind til Unioptica på Avda. Jesús Santos Rein, møder du Claus Bentkjær og hans team af optikere og teknikere, som er klar til at hjælpe dig med dit syn. Claus omtaler altid sig selv som brillemand, og som han selv siger, så laver han briller til folk, der har svært ved at se!
 
Generer solen dine øjne, så er det måske noget med et par solbriller fra Prada, Ray-Ban, Woow (Nyt sjovt dansk design), Kardashian-søstrene eller Maui Jim. UV-lyset er skadeligt og tager ligeså stille livet af øjets linse, og det er derfor vigtigt at beskytte sig mod dette. Og her kan brillemanden hjælpe dig, således at dine øjne er beskyttede mod det skadelige UV-lys.
De super-polariserede solbriller fra Maui-Jim er perfekte til f.eks. bil-kørsel og til alle, der opholder sig ved stranden. De super-polariserede glas hjælper med at reducere de skarpe reflekser og giver fantastisk kontrast selv under mindre skarp belysning. Dyrere briller, som f.eks. Prada er refleksbehandlede for større komfort og beskyttelse.
 
Hos Uni-Optica bliver du rådgivet mht. brug og behov, og som med alle andre briller er det vigtigt, at brillen sidder godt og er tilpasset dit hoved – det klarer de også hos Uni-Optica.
Kvalitet og pris hænger uvilkårligt sammen. Som hovedregel kan det siges, at dyrere glas har mere kontrast, beskytter mod alle solens stråler og har en større behagelighedsfaktor. Derudover holder materialet også længere. Mange solbriller i den billigere ende er lavet af akryl, hvor stellet ikke er så holdbart. Og er det briller, der er lakerede, er de dyrere briller f.eks. malet op til 8 gange, som gør, at farven holder. Men når dette er sagt, så er det et spørgsmål om smag og om man er til Kardashian eller Maui Jim – og ens investering i brillerne.
Vores brillemand Claus sælger solbriller, og han har et super tilbud: Hvis man køber progressive briller (glas og stel), får man solbriller med samme type glas med i prisen! Man får altså to par briller – for én brilles pris.
 
Solbriller handler ikke kun om mode og trend – det handler i ligeså høj grad om at se godt ud, også når solen skinner. Kig ind til din brillemand og beskyt dine øjne. Er du i tvivl om, hvilken styrke du bruger, så husk at Unioptica byder som altid på gratis SUPER SYNSPRØVE med kontrol for både grøn og grå stær.
 
Tlf.: 952 199 254 – www.unioptica.com
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.