Det danske magasin i Spanien
Mød Linda Wigant – din kontakt hos Norrbom Marketing

Mød Linda Wigant – din kontakt hos Norrbom Marketing

Har du mødt Linda Wigant? Ellers er der en god chance for, at du kommer til det, hvis du driver forretning på Costa del Sol.

Linda har nemlig en solid baggrund inden for mediesalg, og opsøger nye markeder for at øge kendskabet til vores produkter.
Der er derfor en god chance for, at du har været eller kommer i kontakt med Linda, som har en enorm viden om salgspsykologi og metoder. Det er hendes viden og kompetencer, der vil komme dig til gode som annoncør hos Norrbom Marketing, hvis mediekanaler strækker sig over magasiner, de tilhørende magasiners hjemmesider, nyhedsmails og sociale medier.
 
Med tyve år i branchen ved hun, hvad hun taler om. Linda har nemlig arbejdet med annoncesalg og medierådgivning siden 1998 i virksomhederne MEC/Wavemaker Global (et af Danmarks største mediebureauer) samt hos Berlingske Media. Hun har hjulpet med at generere omsætning i millionstørrelsen til sine kunder via annoncering, og hun hjælper også gerne dig med din annoncering, uanset budget.
 
Fra sin tidligere stilling som Salgschef hos Berlingske Media Annoncesalg, hvor hun havde ansvaret for fem teams (Bolig, Rejser, Underholdning, Bil og Livsstil), har Linda en bred vifte af erfaring med annoncering i meget forskellige brancher. Hun er vant til at arbejde på tværs af websites, mobilsites, aviser og magasiner, og hun finder den helt rigtige løsning for dig som kunde, der gør, at du kan nå ud til din målgruppe, der hvor målgruppen er.
 
Vil du vide, hvordan annoncering i Norrbom Marketings medier gavner dit salg?
Kontakt Linda Wigant for at booke et møde på linda@norrbom.com – 665 435 910
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.