Det danske magasin i Spanien
Nyttige apps til din rejse til Spanien i 2018 – del 4

Nyttige apps til din rejse til Spanien i 2018 – del 4

Der er så meget at se og lave i Spanien, at du måske har brug for en hjælpende hånd til din rejse.
Vi har valgt 5 nye nyttige apps, som kan assistere dig med alt fra at vælge dagens strand til at lære spansk og meget mere.
 
La Danesa bringer dig del 4 af nyttige apps til din rejse til Spanien i 2018.
 

Triposo

Triposo er en spansk rejse-guide, som tilbyder generel information samt offline kort til mere end 100 byer i Spanien. Triposo tilbyder forslag til seværdigheder, restauranter og natteliv, og også de skjulte perler og unikke lokale steder er til at finde på appen. Det er endda muligt at tjekke ugens vejrudsigt, benytte appens valutaomregner, og du kan sågar finde dit foretrukne hotel til din rejse til Spanien. Brugervenligheden gør det nemt at finde rundt på appen og personificerer netop din rejse!
 

iBeach

Leder du efter en stille strand til en dag med familien eller vil du finde de bedste bølger til surfing? Så er iBeach den rette app for dig. Appen fortæller dig blandt andet om vejr- og vandforholdene, om det er en nudiststrand og om stranden er lettilgængelig. Det er også muligt at se satellitbilleder af stranden og området. Med iBeach kan du finde den perfekte spanske strand til dit behov, og kort-funktionen gør det let for dig at finde dertil.
 

Duolingo

Duolingo er en af verdens mest populære platforme til at lære sprog. Hver lektion varierer og indeholder en sammensætning af at tale og lytte, oversættelse og ’multiple choice’ udfordringer. Optjen point for hvert korrekt svar, spil imod uret og stig i niveau, imens du forbedrer dit spanske. Med Duolingo kan du lære spansk helt gratis, imens du spiller et underholdende spil.
 

StepsApp

StepsApp er en skridttæller applikation til Iphone, som kan måle alle aktiviteter. Helt automatisk tæller den dine skridt, antal kilometer du går samt antal kalorier du forbrænder. Med oversigt over din ugentlige og månedlige aktiviteter, kan du nemt se, hvornår du er mest aktiv. StepsApp er brugervenlig og gratis, og der er også mulighed for forskellige tilkøb på appen.
 

WifiMapper

Ved hjælp af WifiMapper kan du finde gratis Wifi hotspots overalt i Spanien. Med kortet kan du nemt se, hvor der er nærliggende hotspots, og appen fortæller dig, hvilken type venue det er, hvor sikker forbindelsen er, og endda også om de har god kaffe! Spar på din data og rejs i Spanien med WifiMapper.
Har du tips til apps, som du har brugt i forbindelse med rejse eller ophold i Spanien, send en mail til isabella@norrbom.com, så tager vi det med i magasinet.
Af Isabella Oliver, isabella@norrbom.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.