Det danske magasin i Spanien
Santana golf i super stand
Så lykkedes det endelig for Vikingos Golf at få skudt 2018 sæsonen i gang. Efter aflysning af matchen på Guadalhorce i marts p.g.a. regnvejr, var vejrguderne denne gang mere venlig stemt og 44 forventningsfulde vikinger var mødt op for at deltage i matchen på Santana med NYKREDIT som sponsor og Christel Mark Hansen og Siw Mosegaard Madsen var mødt op for at deltage i matchen sammen med alle drengene.
 
Præcis kl. 12.30 gik starten for de 11 hold og banen stod flot, selvom det havde regnet kraftigt dagen før og om natten. Men som altid var banen i flot stand med flotte fairways og greens (som dog ikke var så hurtige som forventet og drillede mange af vikingerne en hel del). 


 
Det er altid en fornøjelse at spille Santana og vi ved at vikingerne elsker at spille banen og derfor er den gode nyhed at vi allerede har booket Santana til vores april match i 2019.
 
Matchen blev afviklet med en ret frisk vind og det var ikke alle der havde medvind på hullerne, faktisk var der kun 11 ud af 44, der fik 30 point eller derover.
 
Den populære hold konkurrence, som hver gang sponseres af Simzar Estates blev vundet med 80 point af Hold 2, som bestod af:
Verner Mortensen – Peter Hemicke – Lars Ole Bell – Søren Johansen
 
Nærmest flaget vinderne blev:
Hul 2: Willy Støckler – Hul 7: Bent Nielsen – Hul 16: Paul Sauerberg
 
Stableford turneringen, som tæller med i kampen om “Årets Viking” blev vundet af:
Nr. 1: Bjarne Dideriksen 34 pts. Nr. 2: Paul Sauerberg 34 pts. Nr. 3: Lars Ole Bell 33 pts. Nr. 4: Stig Wiberg 32 pts. Nr. 5: Kenneth Bæk 32 pts.
 
Gæsterækken blev vundet af: Willy Støckler 33 points
 
Igen i år foregik fællesspisningen efter matchen på Restaurant WOK i La Cala de Mijas. Vikingerne kastede sig godt sultne efter dagens strabadser over den store dejlige buffet og alle fik lige hvad de havde lyst til.
 
Inden spisningen gik i gang blev Birger Pedersen takket for sin indsats i bestyrelsen i Vikingos Golf gennem de sidste 4 år og fik under højlydt bifald overrakt en vingave af Erik og Søren.
 
Herefter fik Christel Mark Hansen fra NYKREDIT ordet og fortalte kort om hvad Nykredit kan tilbyde kunderne på kysten.
 
Efterfølgende blev præmierne uddelt af Christel og Siw til dagens vindere og de blev alle hyldet med stort bifald.
 
Kæmpe tak til Nykredit for støtten til Vikingos Golf, der gør det muligt at spille så fantastisk en bane som Santana til en fornuftig pris for vikingerne. 

 

Vi håber du vil kontakte Nykredit, hvis du har behov for en ydelse de kan levere.
 
Vikingernes næste match er på Guadalhorce d. 4. maj med BLACKTOWER Financial Management som sponsor. Sidste frist for tilmelding er d. 22. april.
 
Stillingen i “Årets Viking” og billeder fra matchen kan ses på www.vikingosgolf.dk
 
Af Erik, John & Søren

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.