Det danske magasin i Spanien
Sol Eyes har indviet sin nye klinik i Fuengirola

Sol Eyes har indviet sin nye klinik i Fuengirola

Der var mange, der kom for at lykønske temaet hos Sol Eyes, da klinikken fejrede indvielsen af deres nye lokale i centrum af Fuengirola den 13. marts. Blandt alle besøgende, som blev budt på gode sager som cava, alternativt alkoholfrit, minglede klinikkens specialister såvel som det øvrige personale, der glad svarede på spørgsmål og informerede om behandlinger.
 
Sol Eyes Fuengirola-klinik lå tidligere på Plaza Hispanidad i Los Boliches, men med stigende efterspørgsel voksede klinikken ud af sine tidligere lokaler, og de er nu flyttet til helt nye lokaler midt i Fuengirola, bare et stenkast fra Fuengirolas togstation og madhallen la Galería. Desuden har Sol Eyes også en klinik centralt i Puerto Banús, bare et stenkast fra Plaza Antonio Banderas.
 
Sol Eyes er Costa del Sols eneste nordiske øjenklinik og specialiserer sig indenfor øjenmedicin og kirurgi i verdensklasse. Her træffes blandt andre Petri Oksman (ejer og øjenkirurg), Erja Oksman (ejer og specialistlæge inden for øjensygdomme), Pedro Naranjo Bonilla (øjenkirurg), Jonathan Strauch (øjenkirurg), Jarmo Toivanen (specialist inden for traumatologi og ortopædi) samt Hanna Raitio (specialiseret indenfor æstetisk dermatologi og allergier samt kontrol og fjernelse af modermærker, vorter og hudforandringer).
 
Hos Sol Eyes kan du være sikker på, at du tages hånd om af erfarne professionelle, og du er garanteret at være i gode hænder. For eksempel har Petri og Erja Oxman mange års erfaring med presbyopi- og stæroperationer og laserbehandlinger for at korrigere brydningsfejl. Det skal også tilføjes, at der tales både svensk, spansk, engelsk og finsk på klinikkerne.
Sol Eyes-teamet byder dig velkommen til deres nye klinik i Fuengirola og selvfølgelig også til klinikken i Puerto Banús!
 
Af Sol Eyes

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.