Det danske magasin i Spanien
San Valentin Match på Lauro Golf

San Valentin Match på Lauro Golf

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email
Dicton Høre-klinik på Lauro Golf
 
D. 13-2-2018 blev der spillet San Valentin Match på Lauro Golf med Dicton høre-klinik som sponsor.
 
Dicton høre-klinik som ejes af Thomas Bo Pedersen, beliggende på Kirketorvet i Fuengirola, havde sponsoreret blomster samt, et hav af dejlige flasker med rosèvine, i anledningen af San Valentin –Matchen. Samtidig tilbød de gratis høre-test, info og 25 % på køb af alle de forskellige høre –apparater. Dicton har specialiseret sig i de nye små mikro-apparater og giver gerne information til intereserede kunder.Dicton har eget værksted og kan derfor tilbyde hurtig hjælp til kunderne. For nærmere information Ring til Dicton, Fuengirola 952-580479 eller kig ind i klinikken.
 
Matchen blev spillet som par- match og humøret var højt fra start til slut. Der var røde hjerter-røde blomster , røde kinder samt solskin over Lauro Golf. Det flotte vejr lagde op til fantastiske score. Det var så absolut en forårsdag, og der blev vundet flagpræmier samt spillet på to forskellige sløjfer. Campo A samt C. med 52 deltagere. Med en golfbane i god stand-mandeltræer i blomst og sne på bjergene rundt om Lauro Golf og luften 19 grader,glade golfere, ja så bliver alt en succes!!
 
Par-matchen blev vundet af Lisbeth og Harry Friberg, foran Anette Rosengren, Mogens Arentoft samt Gitte og Henrik Jørgensen på tredje-pladsen.
 
På billedet ses de glade vindere med Sponsor Dicton og matchleder Tove Pedersen fra Lauro Golf
Af Poul Erik Jakobsen

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa