Det danske magasin i Spanien
Club DK-Mijas – Danskergolfklub skifter klubledelse og åbner for nye medlemmer.

Club DK-Mijas - Danskergolfklub skifter klubledelse og åbner for nye medlemmer.

Med mere end 25 års golfspil på Mijas Golf, i det mange kalder ”Den lille danskerklub på Mijas-banerne”, åbnes der nu op for nye medlemmer. Medlemmerne har i mange år været en meget fasttømret gruppe på ca 50, men gennemsnitsalderen tynger lidt, fortæller den afgående klubkaptajn Erling Hansen, så det er på tide at åbne op for nye medlemmer, mener han.
 
Gerti og Erling Hansen har i 15 år været ankerpersoner i klubben, og afløses nu af de to ægtepar Ulla og Niels Yde, samt Jette og Poul Erik Jakobsen.
 
Club DK-Mijas spiller fast hver mandag og torsdag på de to Mijas-baner, med meget behagelige starttider fra kl 10:00. Klubben spiller fast i perioderne 15/1-1/5 og 15/9 til 1/12, ialt 6 måneder om året.
 
Der er intet medlemskontingent, til gengæld forventer man, at den lille gruppe danskere der bakker op om klubbens matcher, er flittige deltagere og matchledere på skift, når de er på solkysten.
 
Gerti og Erling Hansen fortsætter med at arrangere to årlige matcher på Santana-banen for klubbens medlemmer, og på skift arrangerer forskellige medlemmer af klubben en sommermatch i Danmark. Sidste år foregik den på Samsø, forrige år på Kokkedal, og i 2018 bliver det på Bornholm.
 
Medlemmerne kommer fra hele Danmark, og kernen i klubben er medlemmer, der har lejlighed eller hus på solkysten, og ofte er her i 1-6 måneder om året. Men det er også muligt at spille som gæst i klubben.
 
Klubben har i 2017 og 2018 været begunstiget af at kunne spille til fornuftige priser, uden stigninger nu på 3. år, hvor mange andre klubber i øjeblikket oplever prisstigninger på mellem 10 og 15 procent om året.
 
Mijas-banerne ligger meget centralt på kysten, fortæller de 4 nye klubledere. Begge baner egner sig særdeles godt til at gå rundt, som de fleste danskere foretrækker. ”Det er vigtigt, at det er nemt at komme til og fra, og efter de nye reparationer på Lagos-banen, efter den voldsomme regnskade i 2016/2017, er det to meget forskellige baner Club DK-Mijas kan tilbyde sine medlemmer”.
 
Man kan følge klubben på www.clubDKMijas.dk og ønsker man at frekventere klubben kan man kontakte de nye klubledere på mail eller telefon. Alle informationer findes på hjemmesiden.
Af Poul Erik Jakobsen

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.