Det danske magasin i Spanien
Rekordår for boligsalget – Første bus uden chauffør på vej i Málaga – Vinter OL: første medalje til Spanien i 26 år

Rekordår for boligsalget - Første bus uden chauffør på vej i Málaga - Vinter OL: første medalje til Spanien i 26 år

Rekordår for boligsalget

For første gang siden 2007 passerer Málaga-provinsen grænsen for de 30.000 solgte boliger. Helt præcist blev der i det forgangne år gennemført 30.064 bolighandler, hvilket svarer til en stigning på 12,8 procent på blot ét år. Med de flotte salgstal for 2017 træder Málaga ind på en fjerdeplads over de bedst sælgende provinser i Spanien kun overgået af Madrid med 70.000 bolighandler, Barcelona med 52.000 og Alicante med 34.000 handler.

 
{loadposition google_native}

Første bus uden chauffør på vej i Málaga

Som den første by i Europa vil Málaga i år 2020 lancere en chaufførløs bus. Bussen skal transportere passagerer, primært krydstogtsgæster, fra den nye lystbådehavn til byens centrum. 12 virksomheder investerer samlet ni millioner euro i projektet, som er igangsat. I dag er flere typer køretøjer uden chauffør blevet prøvekørt, men når projektet står klart om tre til fire år, bliver det første gang en 12 meter lang bus med plads til 55 ”rigtige” passagerer, der sættes på gaden.
 
{loadposition google_native}

Vinter OL: første medalje til Spanien i 26 år

De spanske præstationer ved vinter OL har altid været yderst beskedne.
Faktisk er det kun familien Fernández Ochoa, der har sikret landet medaljer. For 46 år siden vandt Paco guld i slalom og for 26 år siden fulgte hans noget yngre søster, Blanca, efter med en bronzemedalje i samme disciplin. Siden da har Spanien intet vundet. Men onsdag sikrede Regino Hernández fra Málaga Spanien en ny bronzemedalje. Det skete i den forholdsvis nye disciplin snowboard cross på snowboard.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.