Det danske magasin i Spanien
Kollerup Services flytter til Danmark

Kollerup Services flytter til Danmark

Kollerup Properties S.L. er et velrenomeret tømrer- og snedkerfirma blandt danskerne på Costa del Sol og har i årevis hamret, boret, bygget og designet i de dansk/spanske hjem. Nu rejser Lars Kollerup tilbage til Danmark, hvor han vil fortsætte sin tømrer- og snedkervirksomhed. Så hvis du er en af de mange tilfredse kunder, der har gjort brug af Kollerup Properties services igennem tiden, er der gode nyheder for dig, for det kan du nemlig fortsætte med, hvis du har et hus eller en lejlighed i Danmark.

Lars flytter nemlig sin virksomhed til Danmark, hvor han vil dække Aalborg-området. Tøv derfor ikke med at anbefale Lars til de af dine danske venner, der ønsker en service og effektivitet, der går ud over det sædvanlige. Lars forventer at kunne få endnu mere tid til snedkerarbejdet, der er hans store passion, hvad enten det drejer sig om bordplader, bænke, kabinetter, kan Lars finde lige netop det træ, der egner sig bedst til opgaven og som du synes, er flottest at se på.

Lars kommer til at gøre brug af sine kontakter, som han har opbygget og holdt ved lige i Aalborg og omegn de sidste mange år, og det er derfor en entreprenør med et stærkt netværk i ryggen, du hyrer, hvis du vælger at gøre brug af Lars’ ekspertise.

Vi ønsker god vind til Lars i det danske!

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.