Det danske magasin i Spanien
Ledigheden falder markant – Mere byfornyelse i Fuengirola – Interviú lukker

Ledigheden falder markant - Mere byfornyelse i Fuengirola - Interviú lukker

Ledigheden falder markant

December var en god måned for julesalget, restaurationsbranchen og den spanske beskæftigelse.
61.500 kom således i job, og det bringer den samlede spanske ledighed ned på 3,4 millioner personer. De nye jobs blev i sidste måned primært skabt indenfor servicefagene. De nyeste ledighedstal er de bedste i otte år, og arbejdsløsheden faldt i løbet af 2017 med rundt 400.000. Den spanske ledighed er faldet med i alt 1,6 millioner siden februar måned 2013, hvor arbejdsløsheden toppede.

Mere byfornyelse i Fuengirola

Mandag morgen blev første spadestik taget til 5 mindre projekter i Fuengirola. Kommunen investerer lidt over 1,5 millioner euro i at få forbedret og fornyet gaderne Jacinto Benavente, Moreno Carbonero, Matagorda, Héroes de Balar og pladsen ved busstationen. Pladsen på 650 kvadratmeter skal renoveres, så den både blive smukkere at se på og lettere at komme til og fra for fodgængere.
Kommunen ønsker på sigt en helt ny og større busstation lidt uden for centrum, men har brug for opbakning fra Junta de Andalucía for at få projektet gennemført.
 
{loadposition google}

Interviú 3Interviú lukker 

”Hvis der er nogen der tør, så er det Interviú”. Sådan har det lydt i 42 år. Men nu er det slut for det spanske ugeblad Interviú, som hørte til under den store mediegigant Grupo Zeta. Ugebladet var kendt for to ting: Sine (næsten) nøgne kendte spanske personligheder på forsiden. Og sine meget dybdegående og rebelske artikler om korruption, politiske studehandler, mediernes indflydelse, skattesager, svindel og bedrag. Men efter flere år med underskud har Grupo Zeta besluttet ikke at sende Inteviú på gaden mere.
 
 
 
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.