Det danske magasin i Spanien
Nordica Sales & Rentals er nu klar til en ny sæson

Nordica Sales & Rentals er nu klar til en ny sæson

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email
”Først og fremmest vil vi gerne takke gamle som nye kunder, som har valgt at stole på os, når de skulle sælge deres boliger her i Nueva Andalucía,” fortæller ejeren Peter Rosén.
Det er Nordicas styrke, deres 35 års erfaring på et lille område, som Nueva Andalucía er, der er årsagen til deres succes. I stedet for at tilbyde boliger på hele kysten, har de sørget for at gøre sig eksperter på et enkelt geografisk område, hvilket har båret frugt. Nordica kender markedet indgående og forstår at prissætte boligerne korrekt.
En anden årsag til deres store succes er, at de har ”all under one roof” – de tager sig selv af salg, leje, vedligeholdelse og ”homestyling”.
Homestyling er noget, Anna-Lena, Peters kone og salgsmanager i Nordica, har udviklet. Det er et koncept, hvor homestyling-teamet giver et indretningsmæssigt løft, der får den pågældende bolig til at fremstå mere imødekommende og stilfuld. ”Stil sælger, det har vi set fantastiske resultater på,” fortæller hun. Dette (homestyling) er en service, som tilbydes gratis til de ejere, som vælger at sætte deres bolig til salg eksklusivt hos Nordica.
Det er også mund-til-mund-metoden der har bragt Nordica op på den førende position, de har i dag, hvilket parret er utroligt stolte af og glade for. Nu ser Nordica-parret og hele deres team af dygtige medarbejdere frem mod dette forår med mange nye projekter og frem for alt en ny hjemmeside.
Nordica byder varmt velkommen i de indbydende lokaler i Nueva Andalucía til en samtale om bolighandel eller –leje!
 
Nordica Sales & Rentals finder du i Nueva Andalucía på Avenida del Prado s/n, C.R. Lorcrigolf, lokale 5 og 6 – tlf.: +34 952 811 552 – email: info@nordicamarbella.com

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa